Телетек Електроникс анонсира ново мобилно приложение за управление и наблюдение на алармени системи Home ProTTEct

14.01.2022 г.4 мин.

Утвърденият български и европейски производител на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника Телетек Електроникс добавя ново решение към богатото си портфолио – мобилното приложение Home ProTTEct. Софтуерната разработка е създадена да улеснява потребителите при управление и наблюдение на всички видове алармени системи на компанията и е напълно безплатна за потребители на Android и iOS. „Приложението предлага множество функционалности за дистанционно управление, многосистемен контрол и активиране на различни режими. Персонализирайте, избирайте звукови сигнали и бъдете винаги информирани за състоянието на вашата система, където и да се намирате“, коментираха пред Инженер.bg от Телетек Електроникс.


Home ProTTEct представлява мобилно приложение за управление и наблюдение на всички жични и безжични алармени системи, производство на Teletek Electronics, от сериите Eclipse И Bravo. Решението е съвместимо за работа както с Android, така и с iOS, отговаряйки на най-новите изисквания и на двете платформи. Мобилното приложение позволява на потребителите да управляват, активират и дезактивират своята система и дистанционно от разстояние.

За да може да се свърже дадена жична или безжична алармена система към приложението Home ProTTEct, тя трябва да бъде регистрирана в Ajax SP Server (Cloud). Едно от главните предимства на решението е възможността за управление на множество системи. „Мобилното приложение поддържа два метода за добавяне на нова система – посредством ръчно въвеждане на вашите потребителски идентификационни данни или чрез сканиране на QR код, който се генерира от Ajax SP Server“, обясниха от Телетек Електроникс.

Технически характеристики на мобилното приложение Home ProTTEct:

  • Дистанционно управление на системата;
  • Многосистемен контрол;
  • Индикация за състоянието на системата;
  • Споделяне на системата чрез QR код;
  • Частично активиране с различни режими;
  • Управление на детекторите и зоните на системата;
  • Push известия;
  • Избор на специален алармен тон от списък;
  • Алгоритъм за отлагане на аларма.

Потребителите могат лесно да следят състоянието на своята алармена системата, разполагайки също с информация за последното събитие в системния списък на приложението. Home ProTTEct предоставя възможност за споделяне на дадена система с друг потребител чрез генериране на QR код. За още по-голямо удобство на управление приложението предлага две опции за частично включване – режим „С оставане“ и режим „Нощна охрана“. Чрез мобилното приложение потребителите могат да активират и дезактивират детекторите и зоните на алармената система по всяко време при необходимост.

В случай на определено събитие в системата, Home ProTTect автоматично изпраща на потребителите т.нар. Push известия. „Чрез мобилното приложение може напълно да персонализирате своята система за противопожарна сигурност, задавайки специални звукови сигнали за алармените събития. А благодарение на алгоритъма за отлагане на аларма, звуковото известяване в случай на настъпило събитие се повтаря автоматично, докато не бъде видяно и потвърдено от потребителя“, добавиха още от дружеството.

Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Тагове: алармени системи, електротехника, сигурност в сградите, Телетек Електроникс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Телетек Електроникс ЕАД
https://teletek-electronics.com/bg