Таурус-93: Успехът на производството ни се дължи на спойката между дългогодишните ни традиции и следването на новаторските трендове

01.04.2024 г.3 мин.

Един от пазарните лидери сред производителите на лицеви панели и клавиатури в България е пловдивската компания Таурус-93. Основана преди повече от тридесет години, компанията следва добрите практики и традициите в производствената ниша, която заема, но съчетава това с познаване на новите технологии, ползване на съвременно оборудване и новаторски подходи в работата си. „Нашият фокус са клиентите“, категорични са от фирмата с малък, но висококвалифициран екип, а новите проекти изискват и отлично познаване на иновативните практики и технологии в бранша. „Дългогодишният ни опит е ключово предимство на Таурус-93, но се стремим да го надграждаме постоянно с всяка новост, която увеличава качеството на нашите продукти и разширява асортимента ни“, коментираха от компанията за читателите на Инженер.bg. 

„Разполагаме със ситопечатни машини, пълен набор от инструменти, машина за печатане – графопреса, сушилня за UV лакове и мастила Pangoline, както и ракелозаточваща машина. Модерното оборудване открива нови възможности при изпълнението на поръчки с високи изисквания, а натрупаният практически опит на екипа ни е причината да бъдат оползотворени в максимална степен възможностите на машините“, поясниха от компанията.

Сред приоритетите на Таурус-93 е влагането на висококачествени материали при изработката на лицевите панели и клавиатури. „Това гарантира дълготрайността на нашите продукти, които в някои приложения са подложени на много интензивно ползване“, разказаха от фирмата. Доброто познаване не само на характеристиките на материалите, но и на тяхната промяна при дългосрочна употреба е важно, за да се прецени приложимостта им при реализацията на конкретен проект. Фирмата си партнира с компании от промишлеността, машиностроенето, производството на медицинска апаратура, развлекателната индустрия и др.

В целия спектър от услуги, които фирмата предлага, е включена изработката и на етикети и стикери, с което се осигурява комплексен подход в посрещането на нуждите на нейните клиенти. „Важен е контактът ни с тях, за да можем да изясним всички подробности, да направим избор на цветова гама, да разработим проект, ако клиентът ни не разполага с такъв. В този смисъл екипът ни проявява гъвкавост, а реномето на фирмата ни потвърждава качеството на нашата продукция”, допълниха още от Таурус-93.

Източник на снимковия материал: Таурус-93, canva.com, freepik.com

Тагове: електроника, индустрия, инженеринг, лицеви панели, производство, Таурус-93

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Таурус-93 ЕООД
www.taurus93.com