Таурус-93: Ефективността и качеството на производството ни са гарантирани от професионализма и уменията на нашите специалисти

22.06.2022 г.3 мин.

Таурус-93 е доказана българска компания, локализирана в Пловдив, която е специализирана в производството на лицеви панели, клавиатури и изделия посредством ситопечат. Фирмената ѝ политика е съсредоточена в поддържането на съвременни технически и технологични възможности от една страна, както и в материално обезпечение и висококвалифицирани специалисти от друга, за да удовлетвори изискванията на широко разнообразие от индустриални приложения. Таурус-93 инвестира във висококачествени материали, необходими за реализация на постъпилите към нея поръчки.

„Държим изпълнението на възложените ни поръчки да се осъществява в рамките на уговорения срок. Ценим гласуваното ни доверие и се стремим да го оправдаем”, коментираха за Инженер.bg от Таурус-93.

Дейността на фирмата е съсредоточена в производството на лицеви панели, клавиатури и ситопечатни изделия.

Лицевите панели се реализират в две направления: за LED-индикация и за LCD-индикация. Материалът, използван за направата на панели, предназначени за LED-индикация, е поликарбонатно фолио. LCD-индикацията се осъществява посредством панели, изработени от полиестерно фолио.

Клавиатурите, предлагани от Таурус-93, са с контактни пластини от тип „пуканки" на твърда основа (PCB) или микропревключватели. Материалът за изработването им зависи от тяхното предназначение. Най-често се използват поликарбонатно или полиестерно фолио.

„За най-важни характеристики на фирмената ни политика определяме: гъвкавостта в производството, отзивчивостта към клиента и експертните познания на нашите специалисти, гарантиращи качественото изпълнение на възложените ни задачи”, споделиха още от Таурус-93.

Екипът ни включва специалисти с дългогодишен опит в производството на лицеви панели и клавиатури. Аз самият се занимавам повече от 30 години с управление на производството и ситопечатните технологии. Целият ни екип се стреми още в първоначалния разговор с клиентите да прецизира специалните им изисквания, за да гарантираме коректно усвояване на постъпилата информацията и респективно,  да удовлетворим очакванията им”, коментира инж. ЕнчоПондев, основател и управителна Таурус-93.

Източник на снимковия материал: Таурус-93

Тагове: лицеви панели, производство, Таурус-93

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Таурус-93 ЕООД
http://www.taurus93.com/