Светлината влиза в дома Ви, където и когато решите с умните домашни системи с гласова комуникация Salus Smart Home

13.01.2022 г.3 мин.

„Ex Oriente lux“, или „Светлината идва от изток“, твърди латинска сентенция. Но не днес, не и във Вашия дом! Защото със системите за сградна автоматизация на Salus Controls светлината идва навсякъде, където Ви е нужна. Как можете да управлявате осветлението вкъщи с помощта на системата Smart Home на Salus за читателите на Инженер.bg разказаха от Салус България, официален дистрибутор у нас на утвърдения производител на управляваща електроника Salus Controls.

„Нашите автоматизирани решения Ви позволяват да управлявате инсталациите в дома Ви, включително осветлението, по най-удобния и рентабилен за Вас начин. А с мобилното приложение Salus Smart Home можете да правите това отвсякъде и по всяко време. Освен това системите са съвместими с Google Home и Amazon Alexa, което Ви дава възможност да ги контролирате и с гласови команди“, поясниха от Салус България.

Ето и как можете да управлявате осветлението със Salus Smart Home:

Включете осветлението, когато и където пожелаете

Искате да включите осветлението веднага щом дневната светлина намалее или да подготвите своя кът за четене? Интелигентният щепсел Salus SPE600 ще направи това вместо Вас, така че можете да се отпуснете на дивана и да се насладите на домашния комфорт.

За уютна домашна обстановка можете да разчитате и на най-новия продукт в портфолиото на Салус България димер DI600.

Изключете осветлението преди лягане или излизане

Вместо да се лутате от ключ на ключ, за да изгасите всички лампи преди лягане, можете просто да активирате изключване на светлините с натисне на един бутон. Такива са например, бутоните OneTouch CSB600 (единичен) и SB600 (двоен).

„А ако сте излезли, без да сте угасили осветлението, е необходим само един клик през приложението Salus Smart Home, за да активирате спиране на осветлението през Интернет“, допълниха от Салус България.

Включване на осветлението в коридора при отваряне на входната врата

„Влизането в тъмен коридор отнема част от радостта от завръщането у дома. Но освен уютна атмосфера, светлината в коридора дава и усещане за сигурност. Така че Вашето антре може да Ви „приветства“ със светлина, щом се приберете, благодарение на сензора Salus Smart Home OS600“, коментираха още от българското дружество.

Източник на снимковия материал: Салус България, Salus

Тагове: salus controls, електротехника, Салус България ООД, сградна автоматизация, умен дом

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Салус България ООД
https://salus-controls.bg