Защо новият ротационен лазерен нивелир GRL 600 CHV Professional на Bosch е перфектен за интензивни задачи?

10.12.2020 г.7 мин.

Висока гъвкавост при лоши атмосферни условия, здрав дизайн, защита от удар и степен на защита IP68 срещу прах и вода това са малка част от характеристиките на една от най-сложните и многофункционални машини на немската компания Bosch. „Интуитивно чрез екран или с отдалечен достъп посредством онлайн приложение, което визуализира всички функции, включително настройката за двоен наклон, новият ротационен лазерен нивелир GRL 600 CHV Professional осигурява удобна, продължителна работа. Работи както с 18 V акумулаторни батерии, така и с алкални батерии с включен в окомплектовката адаптер за тях“, разказаха за Инженер.bg от Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти. Какво още ни споделиха за възможностите на ротационния лазерен нивелир GRL 600 CHV Professional, вижте в следващите редове.

Машината се предлага в куфар с литиево-йонна акумулаторна батерия ProCORE18V 4.0Ah, лазерна мишена, лазерен приемник LR 60 Professional, скоба за приемник RB 60 Professional, дистанционно управление RC 6 Professional, бързо зарядно устройство GAL 18V-40 Professional, адаптер за акумулаторна батерия BA 1 Professional, стойка за стена WM 6 Professional, батерия 1.5 V LR20 (D), батерия 1.5 V LR6 (AA) и предпазни очила за работа с лазер. 

Толкова здрава, колкото и прецизна – част от кампанията на Bosch Professional за здрави измервателни уреди 

„GRL 600 CHV Professional е част от кампанията ни, вдъхновена от нашите клиенти и работните условия, в които уредите ни са поставени. Те са надеждни, защото са тествани в стандартизирани процедури и при екстремни условия, за да разчитате на тях и в трудни условия на строителния обект. Въпреки това, ние препоръчваме след силни външни влияния върху измервателния уред да извършвате винаги проверка на точността преди последваща работа“, разказаха от Роберт Бош, направление Електроинструменти. А повече за кампанията, нейните ключови елементи и как мнението на потребителите са вдъхновили Bosch да я създадат, предстои да видите още сега.

Посетете YouTube канала на Bosch Professional България, където ще намерите видеа за работата на ротационния лазерен нивелир GRL 600 CHV Professional, както и за неговите предимства, възможности и мултифункционалност. 

Устойчивост на удар 

„Нуждая се от инструмент, който дори и да падне, ще продължи да функционира.“

Лукас, дърводелец 

Екстремните условия на строителния обект не са проблем за измервателните уреди, произведени от Bosch, защото те са толкова здрави, че издържат на удари и неравни транспортни пътища. Така можете да се концентрирате напълно и изцяло върху Вашата работа, което Ви пести не само нерви, но и време и пари.

Защита от вода и прах 

„Ние не можем да се съобразяваме с времето. Нашите инструменти трябва да могат да издържат на вода, прах и мръсотия.“

Томас, ландшафтно строителство 

Измервателните уреди на Bosch са защитени от пръски вода и от прах и могат да се използват при всякакви атмосферни условия както на закрито, така и на открито. По този начин можете да използвате инструментите с мокри или с мръсни ръкавици и да ги почиствате безпроблемно. Това пести време и ремонтни разходи. 

Впечатляваща точност 

„Нашите инструменти трябва да са издръжливи, но да дават точни резултати!“

Кристиан, сухо строителство 

„Нашите измервателни уреди са не само изключително здрави, но и високоточни. Това гарантираме, от една страна, с нашите мощни сензори, а от друга – с функционалната проверка на всички измервателни уреди в края на процеса на производство“, споделиха още от българската компания.

Разгледайте безплатното интерактивното виртуално онлайн обучение, което е достъпно за Вас по всяко време, за да разберете как можете да използвате ротационния лазерен нивелир GRL 600 CHV Professional в реална работна среда. 

Тестовете за здравина

  • Тест за падане

При тестовете за падане уредите се пускат да паднат от различни височини в различна посока върху твърда бетонна повърхност, като целенасочено са оставени да падат върху чувствителните си места много пъти един след друг.

  • Тест за защита от пръски вода и прах

Всички измервателни уреди притежават защита поне IP54, т.е. уредите са защитени от прах в увреждащо количество, както и от пръски вода. Ротационният лазер GRL 600 CHV Professional, който се използва предимно на открито, дори има степен на защита IP68. Така той е защитен и от по-големи количества вода.

  • Температурен тест 

Уредите на Bosch трябва да работят коректно и точно, дори при екстремни условия. При тестовете в климатичната камера съответният уред е включен при минусови температури и при много високи температури за дълги часове. След това измервателният уред се проверява за пълна функционалност. 

  • Тест за вибрации 

„За да проверим влиянието на вибрациите върху измервателния уред, ние извършваме специален тест. Уредът се монтира в различни посоки върху вибрационна плоскост и се подлага на динамично натоварване за два часа. Така ние гарантираме, че измервателните уреди и при транспортиране ще са напълно защитени“, разказаха още от Роберт Бош, направление Електроинструменти. 

Източник на снимковия материал: Роберт Бош, направление Електроинструменти

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електроинструменти, строителство

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
http://www.bosch-pt.com/bg/bg