РАИТ-ЕЛ: Експериментирайте с цветове и форми, за да създадете своя гама от ключове и розетки Modul с конфигуратора на TEM Čatež

02.06.2021 г.3 мин.

Изборът на най-подходящите ключове и розетки може да бъде изключително лесен, забавен и удобен. Екипът на словенската компания TEM Čatež е разработил в помощ на потребителите конфигуратора Modul Manager, с чиято помощ те могат да комбинират отделни елементи на устройствата и да създадат индивидуални ключове и розетки от серията Modul според личните си предпочитания и вкуса си. „С Modul Manager Вие можете да изберете декоративни рамки от три продуктови гами – Line, Soft и Pure – с богат избор от цветове, декоративни елементи и форми. Така лесно ще създадете уникални комбинации за ключове и контакти, които ще съответстват на Вашите мебели, цвят на стените и оформление на жилищното пространство“, информираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска фирма РАИТ-ЕЛ, която предлага продуктите на TEM Čatež в България.

Конфигураторът изключително много улеснява потребителския избор, тъй като съставянето на списък с подходящите ключове и розетки започва от вида на самото помещение. Можете да се разхождате из стаите, да направите опис с необходимите ключове и контакти, да изберете желаните функционални елементи и декоративни рамки, както и да ги запазите за бъдещ преглед.

Modul Manager включва и цената на продуктите, така че потребителите са информирани за стойността на персонализираните решения и на целия проект във всеки един момент от процеса. След това е възможно лесно да бъдат направени корекции, за да влезе потребителят в определения от тях бюджет.

„Modul Manager е винаги на разположение, тъй като е приложение, предназначено както за настолни, така и за мобилни приложения. Дизайнерският екип на TEM Čatež е добавил нови функционални елементи и цвят антрацит в серията ключове и контакти Modul, отстранени са всички известни бъгове и конфигураторът вече е много по-бърз и по-лесен за използване от смартфони и таблети. Експериментирайте с различни цветове и декоративни елементи и създайте модулни ключове и розетки според предпочитанията и въображението си“, заявиха още от РАИТ-ЕЛ.

Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ, TEM Čatež

Тагове: TEM Čatež, електротехника, интериорен дизайн, ключове и контакти, РАИТ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/