РАИТ-ЕЛ: Новата серия Logiq на TEM Čatež – съчетание на елегантност, универсален монтаж и стандартизирани елементи

29.09.2020 г.5 мин.

Словенската компания TEM Čatež, утвърден производител на електрически ключове и контакти, анонсира новата серия Logiq в рамките на 24-то изложение Passive House Conference – традиционно търговско изложение в Берлин, което тази година се провежда виртуално. „Събитието, което ще продължи до 8 октомври, е предназначено предимно за архитекти и строителни инженери, занимаващи се с пасивно строителство. Това е един от най-бързоразвиващите се стандарти за енергийна ефективност в света. TEM Čatež участва за първи път на това изложение и е единственият производителна ключове и контакти сред изложителите. Акцентът във виртуалното изложбено пространство на компанията е новата продуктова гама ключове и контакти с кръгли инсталационни кутии Logiq“, съобщиха за Инженер.bg от фирма РАИТ-ЕЛ, която предлага продуктите на TEM Čatež в България.

Форми за всяка стая

„Електрическите ключове Logiq се характеризират с универсален профил, който оставя отпечатък както в съвременната работна среда, така и в уюта на жилищните помещения. Гамата предлага елегантно и логично решение за всяко Ваше желание“, допълниха от РАИТ-ЕЛ.

 

Хармония от цветове

Серията Logiq се отличава с гама от добре обмислени и елегантни нюанси, които са познати и обичани от клиентите. Изделията не оставят място за компромиси, като покриват всички изисквания. Компанията е на разположение да създаде желания нюанс в съответствие със специалните заявки на потребителите. Напълно „логично“.

Безкраен полет на въображението

Серията Logiq включва превключватели, регулатори, сензори и контакти за всяко предназначение и всяко място. Потребителите могат да използват изделията както поотделно, така и последователно. „Като всяка продуктова гама, която се разширява и нараства, така и Logiq ще продължи да се развива, за да отговори напълно на нуждите и желанията на потребителите“, поясниха от РАИТ ЕЛ.

 

Логически“ монтаж – всичко на едно място и дори нещо повече

Logiq е решение, използващо стандартизирани кръгли инсталационни кутии. Изделията намират приложение както за стандартна инсталация, така и за по-взискателни проекти, нови и при реконструкции на съществуващи сгради. Системата се отличава с щекерни контакти, които пестят време при монтажа на елементите.

Какво е важно да се знае за Logiq:

  • Детска защита. Всички розетки имат защитни капачки, осигуряващи защита на контактите под напрежение – 1;

  • Оптимално проектираната конструкция на ключовете, благодарение на която се лесно се постига оптимално осветление – 2;

  • Превключвателите са тествани в съответствие с международните стандарти, които гарантират безопасност и дълъг живот. Контактите от сребърна сплав (Ag-Ni) гарантират безопасно превключване – 3;

  • Щекерните контакти осигуряват бързо и надеждно фиксиране на проводниците. Към един и същи контакт могат да бъдат присъединени два проводника с различен диаметър – 4;

  • Фиксиращите щифтове позволяват по-дълбоко поставяне, например през керамични плочки и др. – 5;

  • Инсталационните кутии за лесен монтаж опростяват работата на електротехниците и гарантират правилната дължина – 6.

„Продуктовата гама Logiq е базирана на новоразработената система 55/55, която позволява да се използват винаги едни и същи универсални елементи. Така потребителите могат да инсталират универсалната декоративна рамка както вертикално, така и хоризонтално. Широката гама от ключове, регулатори, сензори, контакти, термостати и други позволява да създавате свои собствени комбинации и гарантира лесен монтаж“, заявиха в заключение от РАИТ-ЕЛ.

Източник на снимковия материал: РАИТ-ЕЛ, TEM Čatež, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

РАИТ-ЕЛ ЕООД
https://rait.bg/