Продуктите Ви лесно могат да засияят в най-добрата си светлина – буквално, с помощта на подобрения „Фотобокс“ от Неон.БГ

26.01.2021 г.3 мин.

Да усъвършенства своите решения е неразделна част от пътя на развитие на водещата българска производствена, инженерингова и търговска фирма Неон.БГ. Затова днес специалистите от компанията представят подобреното си устройство за продуктово заснемане „Фотобокс“. С негова помощ можете да създадете възможно най-добрата визия за своите продукти, а с техническите характеристики на устройството ще ни запознаят от екипа на утвърдената компания. Вижте какво разказаха те за читателите на Инженер.bg...


„Фотобокс“ намира приложение в полупрофесионалното фотографиране на продукти, а това, което го отличава е високата устойчивост и прецизната изработка. Корпусът на „Фотобокс“ е от нисковъглеродна стомана, която е прахово боядисана в цвят бял мат.

Устройството е с размери 700х700х700 mm, като всички негови панели са сгъваеми. Благодарение на това, „Фотобокс“ може да се побере в малки пространства с размери 700х700х200 mm.

Още информация за „Фотобокс“ бихте могли да откриете в предходния материал на Инженер.bg по темата ТУК.

„Фотобокс“ е снабден с 3 светещи панела с LED осветление. Посредством превключватели могат да се включват и изключват LED светлинни източници от горната, дясната, лявата или предната страна на устройството. Позиционираните отпред ляв и десен панел на „Фотобокс“ са подвижни, което позволява да се поставят по-големи обекти, които също да бъдат прецизно осветени“, поясниха от екипа на Неон.БГ.

Зад превръщането на Неон.БГ в един от лидерите на пазара стои над 18-годишният опит на компанията, а той намира отражение в усъвършенстваната продуктова гама. Фирмата следва устойчива посока на развитие чрез разработването на продукти за широк кръг от индустрии. Високотехнологичното съвременно оборудване и високата експертиза на екипа на компанията са гаранция за прецизната и висококачествена изработка на продуктите.

Ето защо, не се колебайте да се доверите на Неон.БГ за реализацията на Вашите идеи и проекти!

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ, pixabay.com

Тагове: електронна търговия, маркетинг, Неон.БГ, фотографиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/