Осигурете постоянна защита на Вашите обекти бързо и лесно – с безжичните сигнално-охранителни системи на Телетек Електроникс

17.08.2023 г.4 мин.

Присъединете се към екипа от специалисти на Телетек Електроникс в новия производствен дом на компанията в София!

 

За осигуряване на сигурност и защита на къща, апартамент, офис или магазин, безжичните системи с основание се приемат като доказано добро решение за неголеми охранителни инсталации в по-малки обекти. „Разчитайки на своя професионализъм, знания, умения и опит, натрупани през последните 3 десетилетия в областта на алармените и пожароизвестителните системи за сигурност, утвърденият български производител Телетек Електроникс разработи собствена гама от надеждни и ефективни безжични панели и устройства. Те доказано покриват нуждите на всеки потребител от високо ниво на защита, при минимални разходи за инсталиране, без необходимост от допълнително окабеляване и жичен монтаж“, информираха за Инженер.bg от компанията.

BRAVO Next е безжична сигнално-охранителна система, проектирана за бърз монтаж, чиято цялостна инсталация и настройка не отнемат повече от 30 минути. Посредством клавиатурата на панела или софтуера за програмиране ProsTE, инсталаторът има възможност лесно и безпроблемно да разширява конфигурацията с допълнителни безжични модули. Софтуерът служи още за пълно конфигуриране на различни функции и параметри в панела BRAVO Next.

„Безжичната система поддържа работа с безжични устройства от серия PAX, които са с подобрена функционалност и съвременен дизайн. Комуникацията между панела и устройствата се осъществява благодарение на комуникационния протокол Beacon+ и е надеждна, стабилна и бърза, изцяло покриваща изискванията на европейския стандарт EN50131 и на директивата RED за радио съоръжения. Работната честота е 868Mhz, а чрез специален честотно адаптивен алгоритъм се подобрява значително стабилността при работа на системата“, обясниха от Телетек Електроникс. 

Протоколът поддържа работа с 6 резервни радио канала, което гарантира надеждността на BRAVO Next. Така, при наличие на заглушаване на сигнала по един канал, за да не прекъсне комуникацията с устройствата, системата автоматично преминава към работа през друг канал. „Комуникацията между устройствата и панела позволява разширяване на работния обхват при открити пространства до впечатляващите 1500 m. Протоколът Beacon+ е не просто бърз и мощен при работа, но и енергийно ефективен, тъй като при някои устройства удължава живота на батерията до 8 години“, подчертаха експертите от българското дружество.

Като водещ производител и доставчик на решения и услуги за пожароизвестяване, сигурност и охрана, Телетек Електроникс не спира да се развива през последните 30 години, внедрявайки иновации, модерни технологии и изграждайки трайни партньорства с фирми от целия свят. Повече информация за новия софийски дом на дружеството бихте могли да получите от статията:

30-годишна традиция с поглед към бъдещето, въплътена в новия високотехнологичен завод на Телетек Електроникс в София

Успеха си през годините Телетек Електроникс дължи на своя най-ценен ресурс – специалистите си. Във връзка с непрекъснатото развитие на дейността си, дружеството разширява своя екип, предлагайки атрактивни условия за работа, отлични възможности за кариерно развитие и лична изява!

Научете повече за вакантните позиции в Телетек Електроникс от микросайта ѝ в Борса.bg ТУК!

Източник на снимковия материал: Teletek Electronics, Canva

Тагове: алармени системи, сигурност, сигурност в сградите, Телетек Електроникс

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Телетек Електроникс ЕАД
www.teletek-electronics.com