Богата палитра от решения за маркиране с текстилни и фолийни самозалепващи етикети от Вебер Етикетен България

07.06.2021 г.3 мин.

Вебер Етикетен България е специализирана в производството и продажбата на самозалепващи се етикети, основно за маркиране и проследяване на продукти. Преди няколко години компанията разви дейността си, включвайки производството и предлагането на фолийни етикети: полиетиленови, полипропиленови, полиестерни, защитни VOID етикети и др., които намират приложение в електротехниката, електрониката и в други сфери на индустрията. Освен тях, тя предлага и текстилни етикети.

 

„Като един от водещите производители на етикети, Вебер Етикетен България е надежден партньор на десетки фирми. Разполагаме с флексопечатащи машини, които осигуряват гъвкавост и бързина при изпълнение на поръчки за печат, дори и на шест цветни етикети“, коментираха за Инженер.bg от фирмата. А повече за продуктите, които предлага екипът на Вебер Етикетен България, ще Ви разкажем в днешния материал.

Разнообразие от текстилни етикети

Съгласно действащите стандарти в текстилната индустрия е необходимо прецизно да бъде маркиран всеки текстилен продукт. Етикетите трябва да съдържат пакет от данни, например инструкции за пране и ползване, състав на тъканта, размер и др. Цялата необходима информация се отпечатва върху текстилните етикети с помощта на термотрансферен принтер, свързан към персонален компютър. Тази технология осигурява високо качество на отпечатъка и устойчивост към пране и гладене. Освен това, позволява и отпечатване на единични бройки.

„Вариантите на текстилни етикети, които предлагаме, са висококачествена найлонова и полиестерна тафта с двустранно покритие, позволяващи качествено отпечатване с термотрансферен принтер от двете страни, и сатен - полиестерен материал, подходящ за маркиране на текстилни изделия, луксозни облекла и бельо. Текстилните материали се доставят на ролки с различни ширини в зависимост от нуждите“, обясниха от Вебер Етикетен България.

Фолийни самозалепващи етикети

Фолийните самозалепващи етикети могат да бъдат от полиетилен (бял, прозрачен или сребрист), който притежава много добра гъвкавост и запазва своята форма и външност, независимо върху каква повърхност се прилагат.

„Разполагаме и с полипропиленови етикети, които се отличават с отлична устойчивост на влага и химикали, без значение дали са поставени върху домакински стоки, тоалетни принадлежности, играчки или върху стоки с общо приложение. Предлагаме и етикети от полиестер, които са най-издръжливи и намират приложение най-вече в автомобилната промишленост и при производството на бяла и черна техника“, допълниха още от Вебер Етикетен България.

Източник на снимковия материал: Вебер Етикетен България, pixabay.com

Тагове: Вебер Етикетен България, етикетиране, маркиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вебер Етикетен България ООД
http://weberetikettenbg.com/