Елпром Хеви Индъстрис разчита на своите висококомпетентни специалисти за развоя на стъпални регулатори от най-ново поколение

24.11.2021 г.4 мин.

Елпром Хеви Индъстрис развива дългогодишно производство на висококачествени решения както за енергийната система у нас, така и за клиентите си по целия свят. Зад успехите на компанията, която до 1 август т.г. оперира на пазара под търговското наименование Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България, стои екип от доказани специалисти, прилагащи утвърдени стандарти в своята работа. Затова днес ще надникнем зад кулисите на процесите по дизайна и производството на стъпалните регулатори, както и ще научим повече за възможностите за кариерно развитие в дружеството.

„Производството на стъпални регулатори у нас има дългогодишна история. То стартира през 1952 г. със създаването на първата серия ЯР. Моделите от серията имат модерна за времето си конструкция, разработена на базата на австрийската фирма ELIN – Union. Първите стъпални регулатори са предназначени за нуждите на българските производители на трансформатори“, припомниха от Елпром Хеви Индъстрис.

Производствената картина близо 70 години по-късно

Съвременните стъпални регулатори на Елпром Хеви Индъстрис са монтирани в разнообразни типове трансформатори, които работят в Румъния, САЩ, Русия, Южна Корея и много други държави в Азия, Европа, Южна и Северна Америка. Основните серии стъпални регулатори, които компанията произвежда, отговарят на изискванията на международния стандарт IEC 60214-1.

„Елпром Хеви Индъстрис притежава 60-годишен производствен опит. От над 40-години компанията изнася своите изделия по света. Гордеем се с произведените от нас над 55 000 стъпални регулатора. Усилената работа на нашия екип ни помогна да се утвърдим сред водещите фирми в сектора в международен мащаб“, коментираха от българското дружество.

Значим принос за успехите на Елпром Хеви Индъстрис на българския и на чуждестранните пазари имат нейните компетентни и високомотивирани специалисти. Компанията осигурява необходимите начални и последващи обучения, чудесни възможности за професионален растеж, бонуси, както и богат пакет от социални придобивки.

Открийте позицията, в която да демонстрирате и развиете своите знания и талант. Вижте как да се присъедините към екипа на Елпром Хеви Индъстрис като разгледате микросайта на компанията в Инженерна борса.

Изделията на фирмата издържат успешно изпитвания в независими лаборатории като KEMA – Нидерландия, италианската CESI, чешката ZKU, KERI в Южна Корея и др. и са одобрени от много други национални метрологични органи.

„Конструкцията на изделията ни включва най-съвременните технически постижения и има патентна защита. Тя дава гаранция за надеждна работа и лесна поддръжка. Можем да я променяме, за да отговорим напълно на техническите изисквания и условията на доставка на клиентите ни. Освен това, компактната конструкция и надеждните технически параметри на продуктите ни намаляват габаритните размери и теглото на трансформатора“, поясниха още от Елпром Хеви Индъстрис.

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: HR, електротехника, Елпром Хеви Индъстрис, кариера, производство, стъпални регулатори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД (Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България)
https://www.hhi-co.bg/bg