Елпром Хеви Индъстрис обяви пазарния дебют на стъпален регулатор RSV12 по време на международния форум CWIEME Берлин 2022

25.05.2022 г.3 мин.

Със своите утвърдени позиции на международния пазар и дългогодишната си история на успешно производство, компанията е подходящият партньор за развитието на Вашата кариера

Елпром Хеви Индъстрис е доказан европейски производител на силови трансформатори и стъпални регулатори. Компанията залага на високо качество и иновации в своите изделия и се гордее с една от най-новите си разработки, а именно - стъпален регулатор RSV12 с вакуумни дъгогасителни камери. Той бе представен по време на тазгодишното издание на форума CWIEME в Берлин. След двугодишно прекъсване поради пандемията от COVID-19, производственото дружество отново участва в престижното изложение, което се проведе между 10 и 12 май т.г.

В рамките на CWIEME Берлин 2022, Елпром Хеви Индъстрис презентира своя стъпален регулатор RSV12 с вакуумни дъгогасителни камери. „Предимствата на регулатора са много, но сред най-важните са, че е високо ефективен, ценово конкурентен, изисква минимална поддръжка и може успешно да замени два или три превключвателя в един трансформатор“, коментираха за читателите на Инженер.bg от дружеството.

Посетителите на изложението имаха възможността да се запознаят с технически и приложни специфики на стъпалния регулатор RSV12, който е създаден да оперира с еднофазни и трифазни трансформатори със свързване тип звезда и триъгълник. Също така, екипът на Елпром Хеви Индъстрис  представи и други ефективни решения на компанията, както и най-новите си разработки и плановете си за развитие.

„CWIEME Берлин 2022 г. е мястото за обмен на идеи и създаване на контакти с потенциални клиенти от целия свят. Изложението обединява всички елементи от глобалните вериги за намотки, трансформатори, електрически двигатели, генератори и електрическа мобилност“, коментираха от Елпром Хеви Индъстрис.

Елпром Хеви Индъстрис следи и инкорпорира иновативни подходи и решения в производството и продукцията си. Но също така, като разрастваща се и утвърдена компания с богата история и опит, Елпром Хеви Индъстрис не пропуска да отправи поглед и към своя екип, като предлага развитие, кариерни възможности и успешно техническо усъвършенстване на всеки специалист от компанията.

Не се колебайте да разгледате обявите за работа в микросайта на Елпром Хеви Индъстрис в Инженерингова борса на Борса.bg и да и поемете по пътя на своя инженерен и технически възход заедно с компанията!

Източник на снимковия материал: Елпром Хеви Индъстрис

Тагове: електрозахранване, електротехника, Елпром Хеви Индъстрис, изложение, индустрия, производство, стъпални регулатори, трансформатори

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Елпром Хеви Индъстрис АД (Хюндай Хеви Индъстрис Ко. България)
https://www.hhi-co.bg/bg