АС-ДС: Редови клеми SNE на TE conectivity съчетават модерен и интелигентен дизайн с високо качество и надеждност

06.06.2022 г.4 мин.

Портфолиото на компанията TE conectivity включва широко разнообразие от клеми и съединения с различни размери, които са проектирани да осигуряват надеждни съединения. Продуктите са предназначени за използване в различни индустриални отрасли и електротехнически приложения. „Портфолиото на АС-ДС включва редовите клеми на ТЕ Entrelec. Серията SNK, чиято водеща технология гарантира надеждност на съединенията, са предназначени за използване в отрасли с повишени изисквания към експлоатационните характеристики. Те се отличават със специално конструирана асиметрична форма за максимално удобство при захващане върху DIN шина. Клемите се отличават с подобрена устойчивост на усукване при затягане и позволяват  бързо и лесно монтиране на 10 клеми едновременно“, информираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска, инженерингова и производствена фирма АС-ДС, която е дистрибутор на клемите TE за България.

Клеми SNK с винтова технология

Винтовата технология на клемите SNK включва винт, винтова скоба, проводима свързваща шина и проводник. Скобата е перфорирана, което увеличава винтовата резба с 30%, осигурявайки висока устойчивост на въртящия момент.

Специалната система срещу освобождаване създава контролиран ефект върху винта, благодарение на два припокриващи се щифта. По този начин отпада необходимостта от презатягане. Винтът затяга свързващата шина към кабела без да го усуква, а закалената стомана на скобата прави връзката много надеждна.

„Тази технология не позволява вмъкването на кабела под скобата“, поясниха от АС-ДС.

Клеми SNK с пружинна технология

Пружинната технология PI-Spring на клемите SNK осигурява много добър електрически контакт, дори в приложения, в които вибрациите и ударите са проблем, например в железопътния транспорт. Технологията е преминала успешно тестовете за стареене, което гарантира дългосрочно качество на безвинтовото съединение. Неръждаемата стомана на PI-Spring връзката осигурява висока устойчивост на корозия (до 1000 часа устойчивост на солна мъгла).

„Пружинната технология на клемите SNK е преминала сертификационни тестове с неконфекционирани проводници, с което се гарантира оптимално свързване със или без накрайници. Размерите, покритието и формата на свързващата лента осигуряват възможно най-добрата проводимост на електрическия контакт“, поясниха от АС-ДС.

Клемите SNK имат специално конструиран вход за удобно подвеждане на проводника. Те осигуряват лесно и бързо свързване с възможност за присъединяване на един или два проводника. „Системата за маркиране с асиметричен дизайн гарантира по-добра видимост, като площта за маркиране е увеличена с 20%. Клемите могат да бъдат надписани както ръчно, така и чрез отпечатване”, допълниха още от AC-DC.

Източник на снимковия материал: АС-ДС, TE conectivity

Тагове: АС-ДС, електротехника, клеми

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АС-ДС ООД
http://www.acdc-bg.com/