SpaceCAD: Не пропускайте Cyber Monday 2020! Спестете 50% от годишен абонамент за Solid Edge

25.11.2020 г.3 мин.

След „черните петъци“ по традиция идва ред на „разбиващите“ кибер понеделници. От Siemens Digital Industries ще отбележат празника със зашеметяваща отстъпка. „На 30 ноември 2020 г. всички нови клиенти ще имат право да използват промо код за 50% отстъпка на годишен Solid Edge абонамент“, съобщиха от SpaceCAD за Инженер.bg. Компанията е официален партньор и представител на продуктите и услугите на Siemens Digital Industries за България. Ето разясненията на българската фирма относно кампанията.

„Кодът ще е валиден от 11:00 часа на 29 ноември до 23:59 часа на 30 ноември. Всеки желаещ да получи 50% по-ниска цена от първия си абонамент за Solid Edge трябва да посети промоционалната страница на кампанията, за да получи специален код“, обясниха от СпейсКАД. А с пълните правила и условия, можете да се запознаете ТУК.

От SpaceCAD предоставят уникална възможност на всеки, който желае, да получи кода и по-рано. При интерес можете да изпратите Вашето запитване на имейл: plamena@cadcam-bg.com или да се свържете с компанията на телефонен номер: 02/9033999.

„Solid Edge е портфолио от достъпни, лесни за използване софтуерни инструменти, които се отнасят до всички аспекти от процеса на разработване на продукта – 3D дизайн, симулация, производство, управление на дизайн и др. Solid Edge съчетава скоростта и простотата на директното моделиране с гъвкавостта и контрола на параметричния дизайн благодарение на синхронна технология“, поясниха от СпейсКАД.

Подобренията и новостите в последната версия на софтуера включват изключително полезни функции като:

  • Subdivision Modeling – нова технология, която позволява на всеки да създава органични форми като с пластилин;
  • Sheet Мetal – функционалност за създаване на многобройни фланци и възможност за автоматичното им подрязване;
  • Frame Design – команди за затваряне края на профилите в рамката чрез създаване на персонализирани капаци;
  • 3Dfindit.com – интегриран каталог с милиони части от над 2000 доставчици, който спестява времето за търсенето им и мн. др.

 

„Можете да поръчате годишен абонамент за Solid Edge изцяло онлайн, като посетите продуктовата страница на Siemens Digital Industries. Не забравяйте да приложите промоционалния код, който ще е активен съвсем скоро, за да получите своя първи годишен лиценз на половин цена и не се колебайте да се свържете с нас при нужда от повече информация. Сделката си заслужава! Възползвайте се“, допълниха от SpaceCAD.

Източник на снимковия материал: SpaceCAD, siemens.com

Тагове: CAD/CAM софтуер, Siemens Digital Industries Software, SpaceCAD, проектиране, промоция