Liebherr продължава да се разширява и търси инженери с немски и английски език

02.03.2017 г.3 мин.


Водещото българско дружество Либхер-Хаусгерете Марица е част от международния технологичен концерн Liebherr. Още от създаването си през 2000 г., немският концерн инвестира у нас над 200 млн. лв. в производствена и логистична база, в непрекъсната модернизация и разширение, както и в развитието и повишаването на квалификацията на персонала си.


„През 2016 г. отвори врати нов логистичен център на Либхер, което доведе до разширяване на производствените площи и откриване на нови работни места в производствените и в административните отдели на фирмата“, разказаха за Инженер.bg от дружеството. „В завода ни до Пловдив вече работят над 2 000 сътрудници. Производствената ни програма обхваща широка гама висококачествени хладилници и фризери, за които имаме пазари и клиенти в целия свят. Отличното качество и модерният дизайн на нашите продукти се потвърждават непрекъснато от независими институции“, допълниха още от фирмата.


 

Либхер попада често в списъка на отличените за „Специализирана търговска марка“ на наградите Plus X Awards. „За да постигнем всичко това, ние разчитаме на най-ценния ресурс на компанията – нашите служители, и затова сме един от водещите работодатели в страната", коментира г-н Красимир Кирков, ръководител на отдел „Управление на човешките ресурси“.

 

В момента българското дружество продължава своето развитие и не спира да разширява екипа си от специалисти. „Работните места в завода са подходящи както за средни техници, така и за инженери с познания по немски или английски език“, обявиха от компанията.

 

Пълния списък с актуалните позиции за работа в Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД, информация за самата нея, както и за продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/