Liebherr анонсира иновациите си в домакинските уреди за 2022 г. Станете част от мотивирания екип на компанията в Пловдив

13.10.2021 г.5 мин.

Направлението за домакински уреди на LiebherrLiebherr-Hausgeräte, отново развълнува своите клиенти с иновативни решения. Това се случи от 18 до 23 септември т.г. в шоурума Architekturwerkstatt 2021 в немския град Льоне. На площ от над 300 m2 бяха представени новаторските продукти на дивизията за 2022 г. Подробности за участието на Liebherr-Hausgeräte научихме от екипа на българското производствено дружество Либхер-Хаусгерете Марица.

Liebherr-Hausgeräte заложи на новите си хладилници и фризери с изключителен дизайн и иновативна, пестяща ресурси технология, гарантираща свежестта на продуктите.

Какво ново има в интегрираните уреди на Liebherr?

На изложението бяха демонстрирани новите попълнения към напълно интегрираните уреди, чийто пазарен дебют бе в началото на 2021 г. Нововъведенията покриват целия спектър от потребности на съвременните клиенти и са екологосъобразни.

„Сред тях е хладилникът BioFresh с най-добрия клас на енергийна ефективност А и патентованата технология на Liebherr – BioFresh. Отлични условия за дълготрайната свежест на плодовете и зеленчуците се осигуряват от внедрените решения за контрол на температурата и влажността. Нововъведение е отделението BioFresh Professional Fish & Seafood, което е идеално за съхранение на риба и морски дарове при температура от -2 °C. Отделението или част от него може да бъде настроено на 0 °C с цел консервиране на месо и млечни продукти“, коментираха от Либхер-Хаусгерете Марица.

„С енергийно ефективните ни уреди нашите клиенти винаги ще се наслаждават на прясна храна по щадящ околната среда начин“, заяви г-н Стефен Нагел, управляващ директор по продажбите и маркетинга в Liebherr-Hausgeräte GmbH.

Принос в производството на домакинските уреди на Liebherr има и българското дружество на дивизията. Вече над 20 години Либхер-Хаусгерете Марица усъвършенства своята продукция чрез модернизиране на оборудването и обучения на сътрудниците, превръщайки се в един от най-големите работодатели в област Пловдив.

Либхер-Хаусгерете Марица развива и социално отговорна политика. Една от инициативите, които подкрепя, е като домакин на корпоративната благотворителна щафета и тиймбилдинг Liebherr Business Run Plovdiv. Тази година събитието се поведе на 3 октомври. Два от отборите на дружеството показаха отлични спортни умения, класирайки се на първите две места в надпреварата.

Ако искате да се присъедините към сплотения и мотивиран екип на Либхер-Хаусгерете Марица, то вижте свободните обяви за работа в компанията ТУК.

Функцията AutoDoor за автоматично отваряне и затваряне на вратата

Подайте гласова команда, докоснете леко или активирайте през приложението SmartDevice – тази и други умни функции, комбинирани с изискан дизайн, отличават новото поколение напълно интегрирани уреди на Liebherr, които са изработени от висококачествена неръждаема стомана, стъкло и алуминий и са носители на отличията iF Design Award и Red Dot Award: Best of the Best 2021. Освен това фризерите са снабдени с технологията NoFrost, която предотвратява образуването на лед и последващото им размразяване.

Акценти в представянето на Liebherr бяха още хладилникът Outdoor Cooler, с който по време на градинските партита винаги ще имате „под ръка“ охладени напитки, както и хладилникът Monolith Bottom Freezer, който трудно ще остане незабелязан не само заради своята височина от 2.13 m, но и заради авангардния си дизайн и технологии.

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица, Liebherr

Тагове: HR, Liebherr, изложение, кариера, Либхер-Хаусгерете Марица

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/