LDG: Антибактериални кърпи Uniwipe дезинфекцират обекти в хранително-вкусовия сектор и здравеопазването

06.07.2020 г.4 мин.

 

 

 

 

 

Чистите повърхности и материали, особено в хранително-вкусовата и здравната индустрия са задължителни на първо място заради безопасността и здравето на хората. Ето защо именно в тези сфери бързото и лесно почистване е приоритет. Фирма LDG предлага функционално и специализирано решение, чрез което дезинфекцията се осъществява с едно движение. „Uniwipe са антибактериални мокри кърпички от ново поколение, подходящи за различни видове повърхности. Предназначени са за професионална употреба и намират широко приложение в здравни заведения, лаборатории, помещения за обработка на хранителни продукти и др.”, обясниха от LDG за Инженер.bg.

 

 

„Uniwipe са произведени във Великобритания и са създадени да покриват най-високите стандарти за хигиена в домовете и работните места на хората. В България марката е представена от LDG, като гамата включва както продукти със специфично предназначение, така и по-универсални от гледна точка на област на приложение.

 

Компанията има специални разработки за хранително-вкусовата и здравната индустрия. Ето и кои са те:

 

Кетъринг мокри кърпи

 

Кетъринг мокрите кърпи Uniwipe са предназначени за хранително-вкусовата индустрия. Течността на кърпичките и активните агенти са безопасни при допир с храни и са биоразградими. Почистват и дезинфекцират повърхностите от микроорганизми и бактерии и не оставят вредни химични съединения върху тях.

 

„Размерът на кърпичките и голямата площ на почистване, която обхващат, им дава изключителна ефективност при отстраняването и задържането на замърсяванията. Това, което ги прави още по-практични, е тънкият слой, който оставят върху почистените материали. Този слой действа като бариера за микроорганизмите и бактериите, дори след изсъхване на повърхнините“, поясниха от Ел Ди Джи.

 

Кетъринг мокрите кърпи са подходящи за употреба:

 

 - В кухни към болнични заведения;

 - От фирми за разнос на храна;

 - В ресторанти;

 - В кафенета и сладкарници;

 - В кухни към офисни помещения;

 - В помещения за обработка на хранителни продукти;

 - В кухненски помещения към здравни заведения.

 

 

Клинични мокри кърпи

 

Клиничните кърпички Uniwipe почистват и дезинфекцират повърхностите и оказват силно и бързо въздействие върху микроорганизмите и разграждането на мръсотията, дори в предизвикателната клинична среда. Здравината им и свойството да абсорбират течности позволяват почистване на упорити замърсявания, а ефективната формула на кърпичките има дълготрайно действие. Предназначени са за употреба в:

 

 - Болници;

 - Здравни заведения и организации;

 - Лекарски и зъболекарски кабинети;

 - Инфекциозни помещения;

 - Лаборатории;

 - Училища;

 - Офиси;

 - Помещения с голям човекопоток;

 - Навсякъде, където има нужда от почистване и дезинфекция.

 

 

Повече информация за Ел Ди Джи ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Ел Ди Джи ООД

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ел Ди Джи ООД
https://ldg-bg.com