HRS България даде старт на събитийния си календар за 2023 г. с участия в кариерни форуми в София и Пловдив

16.03.2023 г.5 мин.

HRS България е сред водещите агенции за подбор и администриране на персонал у нас, която има повече от 10 години пазарен опит в областта на човешките ресурси. Основната мисия на компанията е да свързва хората и бизнеса, помагайки им да намерят правилните решения спрямо техните конкретни нужди. „Вярваме, че най-голямото предизвикателство е да се съчетаят талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Ние се гордеем с нашата активна история, по време на която сме подпомогнали множество организации и сме разширили екипите на компании с най-различна дейност от цялата страна“, споделиха от HR агенцията. За да поддържа активна връзка със своите настоящи и бъдещи клиенти и партньори, HRS България участва активно в кариерни събития и изложения. Само през февруари специалистите на компанията се включиха в два кариерни форума “Живот и кариера - защо в България” и HR Industry 2023. Повече за представянето си HR експертите разказаха пред Инженер.bg.

През месец февруари т.г. HRS България даде старт на участията си в кариерни събития през 2023 г. Първият форум, в който HR специалистите се включиха, бе HR Industry 2023. Той се проведе на 9 февруари в София и събра на едно място топ компании на HR пазара, давайки на посетителите възможност само в рамките на един ден да се запознаят с новости и тенденции, които ще определят работата в бранша през цялата година.

„Нашият екип, както всяка година, не пропусна ежегодното си участие в HR Industry 2023. Срещнахме се с част от професионалистите на пазара на труда у нас, обсъдихме тенденциите и иновациите както в HR света, така и в други сектори и положихме основите на различни потенциални проекти”, разказаха специалистите от HRS България.

Няколко дни по-късно, на 11 февруари, от екипа на компанията посетиха град Пловдив, за да вземат участие във форума „Живот и кариера – защо в България?”, организиран от Bulgaria Wants You. Събитието предостави възможност на участниците да се запознаят отблизо с повече от 30 български и международни компании, които предлагат конкретни позиции за развитие у нас, а също и да научат вдъхновяващите истории на хора, успели в България. Сред лекторите на събитието бяха г-жа Нешка Робева, г-н Александър Сано и г-н Светослав Иванов.

Специалистите от HRS България представиха кариерните възможности, предлагани от партньори на агенцията както пред доказани професионалисти, така и пред млади таланти, които тепърва стартират своя професионален път. „В HRS се гордеем с това, че сме изцяло българска компания и оценяваме колко е ценно да предлагаме перспективни възможности, които да мотивират хората да се развиват у нас“, споделиха експертите от компанията.

Специалистите от HRS България са приели за своя мисия активно да търсят специалисти у нас, защото българските таланти са необходими и ценни. Компанията не само съдейства на специалистите да открият мечтаната от  тях работа, но и консултира и мотивира българския човешки капитал с цел подобряване на личните му умения. „Целим да предоставяме на кандидатите променящи живота възможности, а на корпоративните ни клиенти – променящи екипната игра служители“, допълниха още от HRS България.

HRS България разполага със специализиран екип от сертифицирани консултанти, които извършват подбор само на инженерни и технически позиции.

Ако се интересувате от възможностите за съдействие от страна на агенцията или от свободните работни места, които координира, посетете нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: HRS България

Тагове: HR, HRS Bulgaria, кариера

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

HRS Bulgaria
hrs-bg.com