GIVEAWAY! Спечелете PlayStation SONY и още пролетни награди от най-новата ни Facebook игра с Ритбул

09.03.2023 г.3 мин.

Традиционно през март времето е непостоянно – грее слънце, вали дъжд, а понякога и сняг... В Инженер.bg обаче непрестанно валят награди! Включете се в новата ни игра и спечелете PlayStation SONY и още награди от доказана българска търговска фирма Ритбул ЕООД. Сред изненадите, които са подготвили от компанията, са още SMART часовник и кафеварка Bialetti. Как да участвате, ще Ви разкажем в следващите редове...

Какви продукти предлага новият партньор на Ритбул Etic Telecom?

За да се включите в играта е необходимо да знаете отговора на този въпрос. А ето какви са останалите условия за участие: да харесате Фейсбук страницата на Инженер БГ – Инженерният портал на България, както и страницата на Ритбул; да харесате публикацията за играта, както и да отговорите на въпроса под нея в коментар и да тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи.

Специален жокер с отговора на въпроса се крие в материала, анонсиращ новото партньорство, ТУК.

Един от изпълнилите всички условия на играта ще спечели голямата награда, осигурена от Ритбул, а именно PlayStation SONY. Още двама от вас също ще спечелят награда – SMART часовник или кафеварка Bialetti.

Ритбул е доказана българска търговска компания, занимаваща се с внос и дистрибуция на технически изделия в сферата на електроизграждането, производството и автоматизацията.

Наскоро Ритбул разшири списъка си с партньори с френската компания Etic Telecom, която предлага широк набор от съвременни мрежови решения за дистанционен достъп.

Играта приключва на 21.03 (вторник), а победителите ще изтеглим на 22.03.2023 г. (сряда) на случаен принцип чрез специален софтуер. Участието не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им равностойност.

Включете се и спечелете страхотна награда, с която да стартирате пролетта!

Не спирайте да следите и нашата Facebook страница! Четете, коментирайте, информирайте се за новостите от техническия свят и печелете награди от водещи компании в индустрията, архитектурата и строителството!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, freepik.com

Тагове: награда, Ритбул

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Ритбул ЕООД
http://www.rittbul.bg/