Играйте и се забавлявайте с новия GIVEAWAY на ПромоТех.bg и спечелете специални награди от Hörmann Bulgaria

03.02.2024 г.3 мин.

Време е за нов GIVEAWAY във Facebook страницата на ПромоТех.bg! За първи път той е фирмен и се провежда в сътрудничество с Хьорман България, дъщерно дружество на световноутвърдения немски производител на врати и автоматизирани решения за сградни системи Hörmann KG Verkaufsgesellschaft. Включете се и спечелете специални награди, осигурени от компанията! Какви са те и повече за регламента за участие, ще Ви разкажем в следващите редове…

Как можете да спечелите награда от Hörmann?

За да се включите в играта, трябва да изпълните няколко лесни условия. Харесайте Фейсбук страницата на Hörmann Bulgaria и страницата на ПромоТех.bg. След това харесайте публикацията за играта и тагнете с @ свой приятел, който също би могъл да се включи. Отговорете вярно на въпроса в коментар под публикацията: Какъв е броят цикли на ден на автоматичните бариери SH 50 и SH 100 на Hörmann, предназначени за обекти с оторизaция за достъпа?

Специален жокер с отговора на въпроса се крие в материала ТУК.

Трима от всички, изпълнили горепосочените условия, ще спечелят награда от Hörmann - работна лампа, челник или ролетка.

Играта приключва на 11.02 (неделя), а победителите ще изтеглим на 12.02.2023 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер.

Участието не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им равностойност.

А, ако имате нужда от обновяване на Вашето оборудване и инструменти, разгледайте разнообразните предложения в ПромоТех.bg! Очакват ви специални отстъпки от водещи компании, както и практични съвети за домашния майстор и за електронната търговия. Разгледайте ги още днес!

Източник на снимковия материал: Хьорман България, Инженер.bg

Тагове: hormann, награда, Хьорман България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Хьорман България ЕООД
hormann.bg