Трима Facebook последователи на Инженер.bg спечелиха награди с швейцарско качество от R&M във връзка с Roadshow 2024

06.06.2024 г.4 мин.

Годишното Roadshow на R&M в България приключи, въпреки че пътуващото изложение продължава в съседни европейски държави. За да обърнем специално внимание на възможността специалистите у нас да се запознаят с най-новите разработки на световния технологичен лидер, заедно с екипа на компанията у нас проведохме специална Facebook игра на страницата на Инженер.bg. А трима късметлии, участвали в игрита, спечелиха страхотни практични награди, осигурени от фирмата. Кои са победителите, с какво ги наградихме и още подробности за турнето и играта, ще Ви разкажем в следващите редове…

През месеците април, май и юни за 11-ти пореден път Reichle & De-Massari AG (R&M) демонстрира своите най-нови разработки в мрежовата свързаност по време на своето традиционно Roadshow. За поредна година турнето премина през редица държави в Европа, включително и България – в градовете София, Шумен и Варна. В тази връзка, заедно с компанията, организирахме игра с награди на нашата страница, в която попитахме нашите последователи с кои продукти и решения Reichle & De-Massari AG ще запознае посетителите на R&M Roadshow 2024.

Специален жокер с отговора се криеше в материала в Инженер.bg ТУК, както и в официалния сайт на събитието ТУК.

За да участват в нашата игра, желаещите трябваше да харесат страницата ни във Facebook, да отговорят на посочения въпрос в коментар и да тагнат с @ свой приятел, който също имаше шанса да участва за награда.

Трима от участниците, изпълнили всички условия, участваха в томболата за практична награда, осигурена от R&M – мултифункционална работна лампа с USB charger или мултифункционална отвертка.

Играта получи 4025 импресии и достигна до 2460 души. Ангажираните с публикацията са 1695 души. Включилите се с коментар са 630 човека. Публикацията има 132 споделяния без това да е задължително условие за участие в нея.

И късметът се усмихна на…

Трима наши последователи грабнаха награди. Това са Михаил Димитров от гр. София, който спечели мултифункционална отвертка, както и Лиляна Тошкова от с. Црънча, общ. Пазарджик, и Моника Тодорова от гр. Тутракан, които вече разполагат с мултифункционална работна лампа с USB зарядно.

Честито на всички! Победителите определихме на случаен принцип чрез специален софтуер. 

А ако не сте сред тях, но обичате да печелите награди, вече можете да се включите в новата ни игра, която е активна на Facebook страницата на Инженер.bg. Участвайте още днес ТУК. Нека късметът бъде на Ваша страна!

Източник на снимковия материал: R&M България, Reichle & De-Massari AG, Инженер.bg

Тагове: Reichle & De-Massari (R&M), изложение, награда