Фирма Matrix Global Services се довери на предпазните екрани от поликарбонат на Неон.БГ за своя офис в София

16.10.2020 г.4 мин.

В настоящите условия на глобална пандемия от коронавирус все повече работодатели търсят ефективни решения, с които да осигурят максимално безопасна работна среда за своите служители. В съответствие с актуалните нужди на всяка инженерингова, производствена или търговска компания, фирма Неон.БГ разработи иновативни предпазни екрани от прозрачен поликарбонат, които Инженер.bg представи на Вашето внимание. Предпазните средства вече успешно намират приложение в редица компании у нас, сред които е и българският клон на Matrix Global Services. Подробности ще научите от коментара на специалистите от утвърдената производствена, развойна и търговска фирма Неон.БГ.

 

 

Matrix Global Services е подразделение на водещата израелска компания Matrix IT, която разполага с офиси в Израел, САЩ, България, Македония, Украйна, Гватемала и Турция, като основните представителства на дружеството в Източна Европа са в гр. София и гр. Скопие. Фирмата предоставя цялостни решения и аутсорсинг услуги за високотехнологични компании, ИТ организации и стартъпи от различни области.

„Компанията инвестира в предпазни екрани за своите служители. Разработените от Неон.БГ продукти ще предоставят възможност за по-добра лична защита както от COVID-19, така и от другите сезонни вируси“, посочиха от Неон.БГ.

Пред Инженер.bg от производствената фирма споделиха още, че най-често използваните материали при изработката на предпазните екрани са транспарентни плоскости от акрил, винил или поликарбонат. Въпреки че е по-малко познат, плътният прозрачен поликарбонат е много подходящ избор, тъй като е нечуплив, устойчив е на UV лъчи и не поддържа горенето. Към предимствата на материала може да се добави и способността му да се огъва студено – чрез абкант.

  

„Обработката на поликарбоната се осъществява чрез фрезоване и огъване. В допълнение, екраните са проектирани така, че лесно да се разглобяват и почистват, както и да се съхраняват на малко пространство“, коментираха още от Неон.БГ.

От основаването си през 2002 г. до днес Неон.БГ продължава да разширява продуктовата гама, производствената си база и да инвестира във високотехнологично оборудване, а от 2017 г. стартира производството и на детайли за промишлеността. На месечна база компанията реализира над 2000 детайла, а част от клиентите ѝ са норвежки, немски и френски компании.

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

 

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ, Matrix Global Services

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/