Трейс Ипома се стреми да обхване все по-голяма част от пазара и да разрастне присъствието си и в Западна Европа

08.10.2021 г.4 мин.

„Подобряваме постоянно процеса на работа чрез новаторски технологии, обучения и добри управленски практики. Заповядайте в екипа ни“, коментираха от HR екипа на компанията.

Българската компания Трейс Ипома, която е част от международното дружество Thrace Group, е специализирана в производството на пластмасови опаковки за различни сектори, включително за млечната и за бояджийска индустрия. Шприцоване под налягане и термоформоване са методите, които фирмата използва, за да създава изделията си, а сред новите опаковки, които предлага, са предназначените за кетъринг индустрията. „Към момента сме един от най-големите производители на опаковъчни продукти от пластмаса на Балканите. Фокусът ни на развитие е да обхванем все по голяма част от пазара и да разраснем присъствието си и в Западна Европа“, коментираха от Трейс Ипома за Инженер.bg. Какво още споделиха от фирмата за бъдещите си планове пред екипа ни, ще видите в днешния материал.

Освен производството и доставката на пластмасови опаковки, Трейс Ипома осигурява цялостно обслужване за своите клиенти като се стреми да отговори на всички техни въпроси. Например, специално за мандрите, с които работи, компанията осигурява както различни опаковки според потребностите им, така и възможността да им помогне със снабдяването с алуминиеви капачки, тъй като работи с една от големите компании за производство им. 

„Присъединете се към екипа ни от доказани професионалисти, а ние ще се постараем пред Вас да се открие широк професионален път, свързан с обучения, интересни проекти и прекрасни професионални предизвикателства“, обърнаха се към търсещите нови хоризонти от Трейс Ипома.

Вижте свободните работни позиции в компанията ТУК.

„Всяка година Трейс Ипома бележи ръст в развитието си. Представяме се все по-успешно на Балканите, като стремежа ни е да продължим да разрастваме присъствието ни и да затвърдим позициите си и в западна Европа. Съсредоточили сме се върху термоформованите изделия и най-вече върху производството на кофички за кисело мляко, като искаме да обхванем още по-голяма част от пазара и разширим бизнеса си“, разказаха от Трейс Ипома.

Сред основните цели на компанията е и да разработва все по-рентабилни опаковъчни решения, намалявайки количествата суровини, които влага в тях. Стратегията за устойчиво производство и кръгова икономика се следва от всички компании, които са част от Thrace Group, а в производствените й мощности се влагат все повече рециклирани материали. 

„Въпреки че използването на пластмаса няма да отпадне напълно, в промишлеността постепенно ще се премине към многократното ѝ използване, тъй като вече съществуват технологии за химическото ѝ рециклиране. При тях разграждането на материала е до молекулно ниво, което го прави съвместим с хранителните продукти“, добавиха още от компанията. 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com

Тагове: опаковане, производство, Трейс Ипома

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Трейс Ипома АД
https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies