Трейс Ипома: „Студена бира и освежаващ тоник? Няма значение, касите за тях с голяма вероятност ще са наше производство“

27.04.2021 г.4 мин.

Присъединете се към екипа на производствената компания, за да работите с най-новите технологии в областта

 

Утвърдената компания Трейс Ипома, част от семейството на Thrace Group, произвежда различни видове пластмасови опаковки. Тя е специализирана в два сегмента: шприцоване под налягане и термоформоване. „Прилагаме най-новите производствени технологии в областта, с което помагаме на Вашите продукти да се откроят на пазара и да привлекат вниманието на клиентите Ви така, че да установите дългосрочна връзка с тях. Асортиментът ни от пластмасови изделия включва производството на каси, подходящи за съхранение на храни и напитки. Те се произвеждат от свеж, висококачествен полиетилен с висока плътност (HDPE) и могат да се диференцират в две категории — каси с общо предназначение и каси за бутилки“, информираха от Трейс Ипома за Инженер.bg.

В касите с общо предназначение могат да се съхраняват селскостопански продукти, хляб, месо и други изделия, докато касите за бутилки са подходящи за най-различни бутилирани напитки, сред които бира, безалкохолни и алкохолни напитки, вода. 

„Касите издържат на температура в диапазон от -30 °C до +70 °C, удароустойчиви са, а в материала, от който ги произвеждаме, са вложени UV стабилизатори. Могат да бъдат брандирани според Вашето предпочитание чрез ситопечат и се предлагат в широка гама от размери и богата цветова палитра. Освен това са 100% рециклируеми, разполагат със заводски сертификат HACCP и са сертифицирани по ISO. Касите могат да се подреждат една върху друга и да се използват многократно“, поясниха от българското дружество.

Ако и Вие искате да сте част от българската компания – лидер в производството на пластмасови опаковки, която не спира да въвежда иновации, не пропускайте да се запознаете със свободните работни позиции, които предлага.

Трейс Ипома има дългогодишен опит в производството на каси за бутилки и значителна част от съществуващите на пазара бирени каси и каси за безалкохолни напитки са дело на компанията.

Голям дял от управленските решения, на които се държи изключително много в Трейс Ипома, са свързани с внедряването на иновации във връзка с оптимизацията на производството във всички аспекти. „Сред тези решение, които приложихме и с които вече работим, е внедряването на машини, които са изцяло електрически и нямат хидравлика, тъй като хидравличното масло е един от големите замърсители на околната среда и когато ресурсът му се изчерпа, то трябва да се замени с ново“, посочиха от Трейс Ипома. 

Източник на снимковия материал: Трейс Ипома

Тагове: опаковане, производство, Трейс Ипома, шприцоване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Трейс Ипома АД
https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies