Планирайте смело Вашите строителни проекти, като се доверите на подемните съоръжения от Платформи БГ

16.09.2020 г.5 мин.

Платформи БГ е компания, осъществяваща доставка, монтаж и поддръжка на платформени съоръжения – строителни подемни платформи, строителни хаспели и кабелни платформи. Основната дейност на компанията включва предоставянето на оборудване на световния лидер в производството на висококачествени платформени съоръжения Electroelsa, чията структура включва партньори на 5 континента. Какво се крие зад успеха на утвърденото българско дружество, ще разберете в следващите редове...

Със своята дейност целим навременно и професионално да предоставяме на клиентите ни широко разнообразие от висококачествени платформени съоръжения, покриващи нуждите на техните проекти. Именно на това се основава нашата мисия, а за нейното изпълнение, екипът ни от професионалисти предлага оптимални решения, базирани на натрупания опит“, научи Инженер.bg от екипа на Платформи БГ.

Ефективни решения и гъвкавост

Вярваме, че богатият набор и наличности е предимството, благодарение на което успяваме да отговорим на всяко предизвикателство“, допълниха от компанията.

Повече информация за продуктите на фирма Платформи БГ бихте могли да получите на email: sales@platformi.bg или на тел.: 0877 360 060 

Продуктите ни гарантират необходимите условия за безпроблемно реализиране на изпълнение на строителните проекти. Сред предимствата на платформените решения се открояват скоростта на движение до 10.6 m/min, позволяваща достигането по най-бърз начин до най-високата точка на сградата и адаптивните удължения, осигуряващи достъп до всеки елемент от фасадата. Не е необходимо да търсите допълнително решение за издигане на материалите и инструментите. Нашите платформи могат да бъдат използвани и като асансьор. При изграждането им отделяме внимание на обезопасяването така, че нашите клиенти да бъдат максимално продуктивни в своята работа“, разказаха от Platformi.bg.

Подемните платформи са отличен заместител на традиционните скелета, осигурявайки по-голяма бързина на работния процес. „Отличното съотношение наемна цена – производителност е добра възможност за всеки един строител да повиши производителността на своя труд“, посочиха още от Platformi.bg.

Хаспелите на българската компания са оптимално решение за превоз на хора и товари. Те се отличават с отворен тип на кабината и с разнообразие от товароподемности от 400 до 5000 kg. Хаспелите са със задвижване пиньон – корона, което гарантира голяма товароподемност и сигурност на работа. Наличните съоръжения са с височина до 160 m, което открива множество възможности при строежа на високи сгради.

Друго направление в дейността на Platformi.bg са платформите за превоз на хора и товари от асансьорен тип. С височина до 220 m, те са подходящи за бърз превоз на персонала по новостроящите се сгради с голяма височина. Товароподемността им от 1500 kg позволява едновременното издигане на голям брой строителни работници.

„Въжените подемни платформи StarLift са едно от най-гъвкавите решения при санирането на сгради и фасадно строителство. Този тип платформи са леки и могат да се пренасят в обикновен бордови автомобил. Улесненото сглобяване и гъвкавостта им дават отлично предимство на всяка строителна компания. С дължина на работния кош до 10 m и височина до 40 m, те могат да покрият 400 m2 фасадна площ с малка инвестиция. Максимална височина до 150 m предоставя още една възможност за повишаване продуктивността на строителния обект“, допълниха от Платформи БГ.

Професионализъм и успешни партньорства

Водени от стремежа за подобряване качеството на нашата работа, ние от Платформи БГ поставяме приоритетно значение върху осъществяването на всеки проект в рамките на зададения срок, което дължим на високия професионализъм на колегите ни. Положителната обратна връзка от нашите партньори валидира усилията ни за прецизност в изпълнението на нашата работа“, в заключение от Платформи БГ.

Източник на снимковия материал: Platformi.bg, freepik.com