Научете повече за стипендиантската програма на ABB и спечелете награда от АББ България и Борса.bg

29.03.2024 г.3 мин.

И през 2024 г. водещата компания в сферата на електротехниката и автоматизацията АBB и нейната фондация „Юрген Дорман“ предлагат стипендии за млади специалисти с много добри академични постижения. В тази връзка стартирахме игра на Facebook страницата на кариерната и бизнес платформа Борса.bg, от която бихте могли да спечелите страхотна награда. Включете се в играта още днес, за да имате шанса една от трите преносими музикални колонки (Wireless Bluetooth Speaker) да бъде Ваша. Вижте условията за участие в следващите редове…

За да се включите в играта на Борса.bg и АББ България, трябва да изпълните няколко лесни условия – да харесате Facebook страницата Борса.bg, а след това да харесате публикацията за играта и да отговорите на следния въпрос в коментар „Какво ще получат студентите, които се възползват от стипендията на АББ България и фондация „Юрген Дорман“?“. Не забравяйте да тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи в томболата.

Жокер с отговора на въпроса се крие в материала в Инженер.bg ТУК, в който можете да разберете повече за стипендиантската и стажантската програми на АББ, условията за участие и възможностите, които разкриват те пред младите специалисти.

Трима от участниците, изпълнили условията, ще спечелят награда, осигурена от АББ България – преносима музикална колонка (Wireless Bluetooth Speaker). Успех на всички!

Фондацията за инженерно образование „Юрген Дорман“ предлага стипендии на студенти с много добри академични постижения, които се нуждаят от финансова подкрепа, за да могат да продължат обучението си.  Стипендиантите получават годишно финансово подпомагане в размер на 7700 лв. Освен това студентите получават още възможност за летен стаж, менторство, курс по английски език и възможност за участие в международната среща на стипендиантите на ABB в Швейцария.

Играта приключва на 7 април (неделя), а победителите ще изтеглим и обявим след 8 април 2024 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер.

Участието не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им равностойност.

Източник на снимковия материал: ABB, Canva.com

Тагове: ABB, HR, АББ България, кариера, награда

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

АББ България ЕООД
www.abb.bg