Специалисти от Кауфланд България с вдъхновяващи сесии по време на кариерните форуми Тук-Там Кошер и Career Show през септември

14.09.2022 г.7 мин.

Лятото постепенно отминава и новият активен работен сезон наближава с пълна сила, а с него и редица специализирани форуми. В помощ на всички, които търсят по-добри възможности както за стаж, така и за професионална реализация, през септември се организират две вълнуващи събития с кариерна насоченост – Тук-Там Кошер и Career Show. И в двете като лектори ще участват представители с богат професионален опит на Кауфланд България, лидер в търговията на бързооборотни стоки на европейския пазар и част от Schwarz Group. Българското дружество, със своя екип от над 6500 души, е един от най-големите работодатели у нас. Търговската верига предлага множество възможности за начинаещи или опитни специалисти в своите четири основни структури – магазинната мрежа, логистичния център, административния офис и технологичната си компания Kaufland Service IT Hub. Основен приоритет на Кауфланд България е да развива своя екип, предлагайки възможности за кариерно израстване и професионална преквалификация. Днес Инженер.bg Ви разказва за участието на дружеството в двете предстоящи кариерни събития.

Тук-Там Кошер

Това е събитие, което има за цел да срещне на едно място успешни истории на българи от целия свят, вдъхновяващи иновации, предприемчиви изобретатели и бизнеси. Най-важното е, че всеки, който присъства в едно или друго качество – изложител, лектор, посетител и т.н., може да срещне съмишленици в своята общност.

Събитието ще се проведе на 16 септември 2022 г. в Интер Експо център – София. Предвидено е онлайн излъчване по целия свят. Мероприятието ще се състои в 9 обособени зони, като очакванията са част от него да станат повече от 50 лектори и над 100 компании, както и да бъде посетено от повече от 2000 души.

По време на кариерния кошер ще участват двама лектори от екипа на Kaufland – Мила Вълкова, ръководител „Подбор, работодателска марка, мотивиране и задържане“, и Цветелина Георгиева, старши мениджър „Обучение и развитие“.

По време на семинарната програма в панела Society Track те ще говорят по темата „Как се създава щастие в корпоративния свят?“.

Програмата на събитието бихте могли да видите ТУК.

Основен приоритет на Кауфланд България е да развива своя екип, предлагайки възможности за кариерно израстване и професионална преквалификация. Фирмата поставя висок приоритет върху осигуряването на здравословни условия на труд, възможностите за спорт и почивка, както и редица информационни инициативи по актуални теми.

Career Show 2022

Career Show е водещо кариерно изложение за квалифицирани кадри. През настоящата 2022 г. то ще се проведе в два поредни дни. На 20 септември желаещите ще могат да посетят изложението на живо в Sofia Event Center, а на 21 септември то продължава онлайн.

Изложението среща на едно място стотици работодатели с хиляди кандидати за работа. Предвидени са и десетки съпътстващи активности.

Сред лекторите в програмата на събитието тази година ще бъдат двама представители от Кауфланд.

Г-жа Катерина Ушева, маркетинг директор в компанията, ще говори на тема „Да излезеш от зоната на комфорт?“. Екипът ѝ работи за стратегическото позициониране и развитието на марката. Сред най-успешните кампании, по които работи екипът, са въвеждането на картата за лоялност Kaufland Card, изграждането и налагането на собствената марка български продукти „Брей!“, както и кампанията „Свежите супергерои“.

Г-жа Ушева ще обърне внимание доколко е важно човек наистина да напуска зоната си на комфорт, както и дали това трябва да е основополагаща за кариерното развитие стъпка, или може да бъде открито и в ежедневните промени и предизвикателства в работния процес.

Вторият участник е г-жа Анета Рахилчукова, която, като част от екипа на фирмата, е отдадена на кампании, проекти и активности, насочени към общата удовлетвореност на служителите. Развитието на вътрешната и външната работодателска марка е неизменна част от дейността и отговорностите ѝ, а нейната основна мотивация са щастливите колеги.

Темата, по която ще говори г-жа Рахилчукова по време на изложението, е Брандът „АЗ“. Сесията ще бъде насочена към това как бихме могли да позиционираме себе си като личности и професионалисти. Присъстващите ще получат съвети от г-жа Рахилчукова за успешно изграждане и позициониране на своя личен бранд. Наред с това тя ще сподели защо и как инвестицията на време и усилия в този мощен инструмент може да се превърне в двигател на личното кариерно развитие и просперитет“, обясниха от Кауфланд България.

По време на изложението ще можете да посетите още множество вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности за кариера и личностно развитие. Съветите и насоките на лекторите могат да бъдат началото на Вашия път към постигане на професионален успех.

Програмата на събитието бихте могли да следите ТУК.

Ако проявявате интерес към участието на лекторите на Кауфланд България в предстоящите кариерни събития или се интересувате от възможностите за стаж и професионална реализация в компанията, повече информация бихте могли да откриете в нейния микросайт в Инженерингова борса на Борса.bg.

За подготовката на статията сме използвали материали от интернет страниците на Тук-Там Кошер и Career Show.

Източник на снимковия материал: Кауфланд България

Тагове: HR, кариера, Кауфланд България, търговска марка, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД
kaufland.bg