Рапид: Естетика, издръжливост и хигиеничност си подават ръка в декоративните ламарини Colorinox

11.01.2021 г.3 мин.

Размах на въображението, без никакви ограничения, осигурява богатата на модели и цветове продуктова гама декоративни неръждаеми ламарини Colorinox. „Те предлагат удобно използване за всякакви цели и във всички области. От индустриалните и търговски приложения, през табелите и предупредителните знаци до архитектурните приложения и произведенията на изкуството“, коментираха за Инженер.bg от водещата българска търговска фирма Рапид ЕООД, която предлага неръждаемите декоративни ламарини Colorinox.

„Това, което прави неръждаемата стомана толкова атрактивна в сравнение с останалите материали, са нейните основни характеристики: изключителна естетика, впечатляваща декоративна повърхност, дълготрайност, лесна поддръжка, устойчивост, стерилност и т.нат. Освен това, неръждаемата стомана е устойчива срещу корозия, тежки метеорологични условия и нагряване, подходяща е за рециклиране, щади околната среда и осигурява лесно използване“, допълниха от Рапид.

В наши дни употребата на неръждаема стомана придобива ново измерение, не само поради основните си характеристики, но и заради богатата цветова гама и релефни изпълнения. Рапид предлага гладки - оцветени и неоцветени - листове от неръждаема стомана AISI 304 Colorinox с дебелина от 0.5 до 2.0 mm, с ширина 1219 mm и дължина 2438 mm. Релефните декоративни ламарини са с дебелина 0.8 и 1.5 mm, ширина 1250 mm и дължина 2500 mm.

Декоративните неоцветени (ецвани) и оцветени ламарини от неръждаема стомана са разнообразни като цвят, релеф, изображение и предназначение. Те са в състояние да повлияят силно върху естетиката на интериора и дават възможност за реализацията на многообразни и нестандартни архитектурни и пространствени решения. Релефните декоративни ламарини имат висока устойчивост към драскотини, не са чувствителни към отпечатъци от пръсти или към петна от вода. „В много случаи те предпочитани пред гладките ламарини, тъй като показват добра деформируемост без да се наранява релефът им“, поясниха още от Рапид.

„Това е естетика с атрактивен и модерен дизайн, който е с дълготрайността на неръждаемата стомана. Материалът е рентабилен, защото неръждаемата стомана на практика е вечна и не изисква разходи по поддръжката. Използването му е хигиенично, което го прави приложим в болници, аптеки, хотели, ресторанти, козметични центрове и други места, които изискват висока степен на хигиена! Colorinox осигурява гъвкавост на приложението, защото неръждаемата стомана AISI 304 е подходяща за всякакви процеси на огъване, рязане, гравиране, деформиране и лазерни приложения“, допълниха в заключение от фирма Рапид.

Източник на снимковия материал: Рапид, Colorinox

Тагове: архитектура, декоративни ламарини, здравеопазване, интериорен дизайн, Рапид, ХоРеКа

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Рапид ЕООД / Фалко
www.rapid-valco.com