Намерете мечтаната работа в техническия сектор с помощта на Виртуален кариерен пътеводител на Инженер.bg

25.11.2020 г.3 мин.

Мечтаем за различни неща. Често и за най-прекрасната работа на света. Такава, която да ни дава криле. Такава, в която да развиваме способностите си. Такава, която да ни осигури перспективи за качествен живот! За да превърнем мечтите си в реалност обаче, ни е нужно повече от късметче в новогодишната баница. Какво ще кажете за виртуален пътеводител, който да Ви отведе до заветната ни цел?

Именно за Вас, мечтатели за добро кариерно развитие, създадохме Виртуален пътеводител „Открий мечтаната работа в техническия сектор“. А сега имаме и подарък за Вас! Регистрирайте се безплатно за Бюлетина с обяви за работа от Инженерна борса на Борса.bg и ще Ви изпратим пътеводителя. Напълно безплатно!

Специалният кариерен пътеводител включва информация за всички, които искат да се реализират в техническия бранш, представена по забавен и интригуващ начин, чрез кратки текстове и инфографики. В него са представени и фирмите-работодатели, наши партньори в Инженерна борса на Борса.bg, а водещи HR експерти представят свои професионални съвети, за да помогнат на търсещите работа. Пътеводителят подлежи на непрекъсната актуализация на информацията в него.

Търсите работа в техническия сектор?  Регистрирайте се безплатно за нашия Бюлетин с обяви от Инженерна борса и получете подарък Виртуален пътеводител „Как да намериш мечтаната работа в техническия сектор“! Регистрирайте се безплатно ТУК и вземете своя пътеводител СЕГА! 

Ако Вие сте работодател и искате да се включите в Инженерна борса и във виртуалния пътеводител, можете да ни пишете на e-mail: info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на тел. 0887 755 542. Екипът ни ще Ви изготви специално предложение и Employer branding стратегия, отговарящи на Вашите цели. Очакваме Ви!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay.com

Тагове: HR, Борса.bg, кариера