Протектори от акрил на Неон.БГ съдействаха за безопасното протичане на тазгодишните парламентарни избори

05.04.2021 г.3 мин.

Организацията на обществени събития днес е свързана с изпълнението на строги изисквания за осигуряване на лична защита. Именно в условия като настоящите предпазните екрани затвърдиха своето широко приложение. За да отговори на актуалните потребности, екипът на Неон.БГ разработва ефективни протектори, осигуряващи както безопасния работен процес на компаниите, така и организирането на публични мероприятия. Така например водещата производствена, развойна и търговска фирма изработи голям брой протектори, които бяха поставени в изборните секции в деня на парламентарните избори т.г.

Предпазните средства осигуриха по-добри условия за провеждане на изборите, защитавайки здравето на членовете на изборните комисии.

„Всеки протектор се състои от екран от 2 mm прозрачен акрил. Максимална стабилност на изделието е осигурена с помощта на две крачета, на които е поставена плоскостта. Конструкцията е олекотена и това я прави практична и функционална“, посочиха от Неон.БГ.

Производственият комплекс на фирмата поддържа богат арсенал от инструменти за рязане на акрил и плексиглас, съобразени с индивидуалните особености на всяко изделие. За пореден път специалистите на Неон.БГ не направиха компромис с качеството на изработката, разчитайки на високотехнологично машинно оборудване в лицето на Harmuth CNC 4000-2 Router.

Във видеото можете да проследите процеса на обработка на акрила, от който се изработват протекторите.

От Неон.БГ разясниха още, че най-често използваните материали при изработката на предпазни екрани са транспарентни плоскости от винил или поликарбонат. „Въпреки по-малката си популярност, плътният прозрачен поликарбонат е много подходящ избор. Той е нечуплив, устойчив е на UV лъчи и не поддържа горенето. Може да се огъва студено – чрез абкант“, допълниха от компанията.

Един от многобройните примери за приложение на протекторите от поликарбонат на Неон.БГ в компании у нас е софийският клон на фирма Matrix Global Services – подразделение на водещата израелска компания Matrix IT,

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към нейните специалисти.

 

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ

Тагове: Неон.БГ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/