Предпазните екрани от поликарбонат на Неон.БГ гарантират безопасни условия на работното място

02.10.2020 г.3 мин.

В настоящите условия на разпространение на коронавирус осигуряването на ефективни предпазни средства е приоритетна задача както на индивидуално ниво, така и по отношение на безопасните условия на труд във всяка търговска, инженерингова и производствена компания. В работната среда все по-засилено присъствие имат т.нар. предпазни екрани. „В отговор на необходимостта от използване на висококачествени средства за защита, представяме на вниманието Ви предпазни екрани от прозрачен поликарбонат“, коментираха пред Инженер.bg от водещата производствена, развойна и търговска фирма Неон.БГ. Повече за характеристиките на продукта на утвърдената компания ще Ви разкажем в днешния материал.

„Най-често използвани материали за изработката на предпазните екрани са транспарентни плоскости от акрил, винил или поликарбонат. Плътният прозрачен поликарбонат е по-малко познат, но е много подходящ. Материалът е нечуплив, устойчив на UV лъчи и не поддържа горенето. Сред предимствата на поликарбоната е способността му да се огъва студено – чрез абкант“, посочиха специалистите от Неон.БГ.

„Обработката на поликарбоната се осъществява посредством фрезоване и огъване. Екраните могат да бъдат и сгъваеми, както се вижда на приложените визуализации. Това улеснява съхранението на продукта в малко пространство“, допълниха от компанията.

Фирма НЕОН.БГ стартира своята дейност през 2002 г. От основаването си до днес компанията непрекъснато разширява продуктовата гама и производствената си база и инвестира във високотехнологично оборудване. „През 2016 г. Неон.БГ стана представител и закупи една от най-модерните машини в Европа за обработка на алуминий, плексиглас, композитен материал, МДФ и мн.др., гарантираща високо качество на продуктите. От 2017 г. Неон.БГ стартира производството и на детайли за промишлеността. На месечна база компанията реализира над 2000 детайла, а сред клиентите ни са немски, норвежки и френски компании“, разказаха в заключение от Неон.БГ.

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/