Осигурете си отличително онлайн присъствие с устройството за продуктово заснемане „Фотобокс“ от Неон.БГ

13.11.2020 г.3 мин.

Успешното онлайн присъствие е начинание, изискващо комплексни усилия в разностранни насоки. Ключова предпоставка за умелото позициониране сред брандовете, наложени в интернет пространството, е поставянето на фокус върху визуалното съдържание. Ако сте собственик на уебсайт за електронна търговия, дизайнер или просто сте любител – фотограф, то устройството за продуктово заснемане „Фотобокс“ на българската производствена, инженерингова и търговска фирма Неон.БГ заслужава Вашето внимание! Вижте повече за неговите характеристики в следващите редове...

„Фотобокс“ е устройство за бързо и висококачествено фотографиране на предмети, а негово предимство сред конкурентните на пазара продукти, е фактът, че не се изисква допълнителна обработка на направените снимки.

„Фотобокс“ е с размери 700х700х700 mm и позволява заснемането на продукти с габарити 500х500х500 mm. Устройството е снабдено със собствено LED осветление с два светлинни източника, които могат да се контролират поотделно. Вътрешният му корпус е направен от метал, който е прахово боядисан в бял сатен с цел предотвратяване на отблясъци. Устройството е снабдено с гръбче с овална форма, което традиционно е в бял цвят, но по поръчка на клиента може да бъде боядисано в разнообразни цветове“, коментираха за Инженер.bg от фирма Неон.БГ.

Освен това устройството се отличава с лесна поддръжка. То е специално разработено, така че да бъде съхранявано в малки пространства. Габаритът му във височина променя своя размер от 700 на 250 mm. Панелите на „Фотобокс“ могат да се сгъват върху основата, без необходимост от използване на инструменти, допълниха в заключение специалистите от компанията.

Неон.БГ стартира своята дейност през 2002 г. Дружеството притежава богата продуктова гама и модерна производствена база. Инвестициите във високотехнологично оборудване и разширяването на продуктовата гама са условия за успешното позициониране на Неон.БГ в разнообразни отрасли на българския и международния пазар. На месечна база компанията реализира над 2000 детайла, а сред клиентите ѝ са немски, норвежки и френски компании.

 

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ, freepik.com

Тагове: електронна търговия, маркетинг, Неон.БГ, фотографиране

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/