Неон.БГ разработи висококачествен корпус от алуминий на UV лампа за дезинфекция на Медисимо

18.01.2021 г.3 мин.

Фирма Неон.БГ продължава да разширява портфолиото си от иновативни и практични решения, предназначени за разнообразни технически области. Специално за читателите на Инженер.bg специалистите от българската производствена, инженерингова и търговска компания представят разработения от тях корпус за UV лампа. Решението е изготвено по поръчка на фирмата-дистрибутор на медицинско оборудване Медисимо, а повече за характеристиките на решението можете да научите в следващите редове.

„Към корпуса са инсталирани UV лампи и мощни вентилатори, а благодарение на панелите и капаците е осигурено място за поставяне на сменяем филтър. За изработване на корпуса е използван лазерно рязан алуминий. На него са поставени специфични прецизни огъвки, които придават на UV лампата изключителна лекота и устойчивост на вибрации“, коментираха от фирма Неон.БГ.

Принципът на действие на продукта включва филтриране на въздуха и последващото му насочване към UV лампите за унищожаването на бактерии и вируси. Добавени са и дифузери, които фокусират и отразяват светлината само в кутията на устройството, така че то да бъде използвано безопасно през продължителен период от време.

„Решението намира приложение във всякакъв тип помещения и сгради, например в болници, училища, офис пространства и зали. Конструкцията му позволява лесен монтаж чрез конзолна рамка, а прецизната изработка придава на продукта елегантен външен вид“, добавиха в заключение от Неон.БГ.

Фирма Неон.БГ развива своята дейност вече повече от 18 години. Дружеството притежава богата продуктова гама и модерна производствена база. Инвестициите във високотехнологично оборудване и разширяването на портфолиото от продукти и услуги са условия за успешното позициониране на Неон.БГ в разнообразни индустрии. Компанията се е утвърждила като лидер на пазара, благодарение на качественото и в срок изпълнение на своите проекти, за които се грижи нейният експертен екип.

На уебстраницата на Неон.БГ бихте могли да намерите повече информация за продуктите на компанията, както и да отправите своите поръчки и запитвания към специалистите на фирмата.

 

Можете да се свържете с представители на Неон.БГ на тел.: 0888 10 40 70 и 0878 25 00 18, както и на e-mail: info@neon.bg.

Източник на снимковия материал: Неон.БГ

Тагове: UV-C осветители, дезинфекция, здравеопазване, Неон.БГ

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Неон.БГ ООД
https://www.neon.bg/