Време е за летни награди от Legio! Включете се в новата ни Facebook игра!

20.07.2021 г.2 мин.

Лято, жега. Мечтаете да сте на плажа... В периода на летните отпуски ние раздаваме летни награди! Включете се в новата ни игра във Фейсбук страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България и спечелете слънчеви очила и преносимо зарядно (Powerbank) от Legio, с които да прекарате горещите дни на плажа, планината или вилата. Вижте как в следващите редове…

Как можете да участвате в играта?

Харесайте Фейсбук страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България. След това харесайте публикацията за играта и тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи в нея. Отговорете вярно на въпроса в коментар под публикацията: Какъв е процентът на филтрация на бактерии като Легионела, Псевдомонати и други с филтри стерилен стандарт на LEGIO? Специален жокер се крие в редакционния материал ТУК.

Не един, а цели двама от вас, изпълнили всички условия, ще спечелят наградите – слънчеви очила със 100% UV защита и преносимо зарядно (Powerbank) с капацитет 2200 mAh, с включен USB кабел за връзка с телефон.

Играта приключва на 1 август 2021 г. (неделя), а победителите ще изтеглим на 2 август 2021 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер.

Участието не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им равностойност.

Включете се, спечелете, прекарайте едно вълнуващо лято под жарките слънчеви лъчи!

А ние обещаваме да не спираме с игрите! Следете страницата ни, за да научавате първи какви са и кога стартират те!

Източник на снимковия материал: Legio, Инженер.bg

Тагове: LEGIO

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

LEGIO Group
https://legio.com/landingpage-bg