Либхер-Хаусгерете Марица: Заводът ни е истинска работилница за иновации. Вижте как с уреди Liebherr свежестта има ново измерение

07.09.2020 г.5 мин.

Оптимални температури и нива на влажност за възможно най-свежи продукти, тотално отсъствие на неприятни миризми, силен шум или отворени врати всичко това е комплектовано в корпуса на най-новата серия охлаждащи уреди с марка Liebherr. BluPerformance е отговор на нуждите на съвременния потребител. Зад разработването на иновативните хладилни технологии като тази обаче, стои високоспециализиран и мотивиран екип. За да разберем повече за иновациитe и възможностите за кариерна реализация, които работата в предприятията на Liebherr предоставя, Инженер.bg се обърна към експертите от българското дружество Либхер-Хаусгерете Марица.

За създаването на серията BluPerformance Liebherr залага на висококачествени материали, майсторска изработка на всеки детайл, прецизно сензорно електронно управление, както и на дизайн с елегантен корпус от неръждаема стомана. „Отличителните характеристики на продуктите са резултат от прецизно следване на международните стандарти за качество, които вече 20 години успешно прилагаме и в завода в гр. Пловдив“, заявиха от Либхер-Хаусгерете Марица.

Насладете се на истински свежа храна

Сред основните принципи в дейността на българското дружество е да осигурява възможности за непрекъснатото надграждане на професионалните компетенции на своя екип. Това разгръща възможности пред експертите на дружеството за интегриране на нови функционалности, което ги превръща в истински новатори в сферата на хладилните технологии, за които всяка новост е страст. Ето какво разказаха те още за иновациите в новата хладилна серия.

 

„Единствената по рода си технология BioFresh на Liebherr, интегрирана в серията BluPerformance, съчетава постоянна температура с идеално ниво на влажност на въздуха. Температурата в чекмеджетата е малко над точката на замръзване, като всяко от тях може да се регулира индивидуално с цел осигуряване на оптимална среда за съхранение на различни видове храни“, посочиха от Либхер-Хаусгерете Марица.

Любопитни ли сте да разберете повече за света на новаторските решения в сферата на хладилните технологии? Либхер-Хаусгерете Марица предоставя отлични условия за работа и професионално развитие! Кандидатствайте за свободните работни позиции в дружеството.

„Моделите разполагат и с чекмедже BioCool-Box, позволяващо регулиране на влажността на въздуха за по-продължително съхранение на плодовете и зеленчуците, а подвижните колелца улесняват изваждането му“, заявиха от компанията.

Филтър срещу миризми и автоматично затваряне на вратата

„Моделите BluPerformance са оборудвани и с високоефективни компресори и прецизни електронни контролери. Освен това хладилната технология е интегрирана в цокъла на уреда, което позволява значително по-голям полезен обем при същите размери“, коментираха от българското дружество.

Уредите имат висококачествен механизъм, който се грижи за автоматичното затваряне при леко отворена врата и осигурява нежно, сигурно и безшумно затваряне, дори и при пълното ѝ натоварване.

„В корпуса на вентилатора на системата PowerCooling е интегриран филтър с активен въглен FreshAir, който почиства циркулиращия въздух и бързо отстранява неприятните миризми. Това гарантира оптималното качество на въздуха във вътрешното пространство“, разказаха още експертите на Либхер-Хаусгерете Марица.

Ако сте студент и търсите възможност за силен старт на Вашата кариера, то не пропускайте да кандидатствате за стипендиатската програма на Либхер-Хаусгерете Марица!

Персонализирано управление

Чрез интегрирания във вратата 7-инчов сензорен (touch) дисплей с висока резолюция от 800x600 px хладилникът може да бъде управляван според индивидуалните нужди на потребителя. Предварително настроените програми като например „EnergySaver“, „MaxPerformance“, „Party“ или „Holiday“ осигуряват истински комфорт в ежедневието.

 

„Някои от уредите BluPerformance са снабдени с 2.4-инчов сензорен дисплей, разположен зад вратата. Чрез него можете да контролирате температурата в хладилника и фризера поотделно, както и да активирате широк спектър от функции, като например опцията SuperCool за бързо охлаждане или SuperFrost за бързо замразяване“, допълниха още от българското дружество на Liebherr.

Светът на Liebherr ви очаква! Приединете се към екипа от инженери, техници и софтуерни специалисти на компанията и творете бъдещето на хладилните технологии! В България!

Източник на снимковия материал: Либхер-Хаусгерете Марица, Liebherr, freepik.com

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД
http://www.liebherr.bg/HG/bg-BG/