Каменица – пивоварната, за която кариерното и личностното развитие на талантите е „Избор № 1“

13.04.2021 г.3 мин.

Каква е рецептата за дългогодишния успех на първата българска бира – Каменица? Ще посочите, предполагаме, съчетанието от свежи и добре подбрани суровини и стриктни технологични процеси. Редом до тях обаче стои още една съставка – ентусиазмът на пивоварите ценители на добрия вкус, за които приоритетна роля има професионалното и личностното усъвършенстване. Ние от своя страна се заемаме да Ви разкажем за механизмите и обученията, с които прочутата пивоварна изгражда и развива своите таланти.

Амбицията на Каменица е да бъде „Избор № 1“ за своите клиенти и потребители, а пресечна точка в реализирането на тази цел екипът на компанията намира в лицето на продуктите, които създава. Крайната цел обаче изисква ясно очертаване на стъпките за нейното постигане. Затова всеки от екипа на Каменица разполага с план за кариерното си и индивидуално развитие. Той се поддържа от ръководителя и от самия служител и е насочен към усъвършенстване на способностите, изпълнение на предизвикателни задачи, възможности за проява на лидерски качества и предоставяне на постоянна обратна връзка.

Друг важен аспект, на който Каменица дължи своите успехи, е ангажираността на служителите. Както знаем, един от доказаните механизми за това са специалните придобивки, а компанията предоставя всеобхватен и конкурентен набор от тях. Уверете се сами, като се присъедините към екипа на Каменица. Вижте как в микросайта на дружеството в Борса.bg ТУК.

Центърът за обучение „Избор №1“ предлага на екипа на Каменица палитра от възможности за обучение в реално време, задачи за развитие, онлайн курсове и други разнообразни практики, които да помогнат на служителите в постигането на по-високи успехи в настоящата им позиция, както и по пътя към желаната от тях ръководна длъжност.

Как се случва всичко това на практика? „Културните и лидерските програми дават шанс на всеки служител да развива уменията си чрез целенасочено изграждане на способности“, поясниха от Каменица.

Източник на снимковия материал: Каменица

Тагове: HR, Каменица, кариера, обучение, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Каменица АД
https://kamenitzacompany.bg