Осигурете незабравимо вкусово изживяване на Вашите клиенти с полистиренови контейнери и тарелки от Трейс Ипома

08.06.2021 г.4 мин.

В хранително-вкусовата индустрия опаковката е ключов елемент не само от гледна точка на самото съхранение на продуктите, а и заради визуалното представяне на стоките. Тук не става въпрос само за хранителните продукти, които пазаруваме всяка седмица в хипермаркетите, тъй като също толкова важна е и добре изглеждащата храна от ресторантите за вкъщи. Решения и за двете приложения предлага доказаната международна компания Трейс Груп, представена у нас чрез дъщерното си дружество Трейс Ипома, чиито екип разказа за читателите на Инженер.bg повече за гамата полистиренови контейнери и тарелки за доставка на храна и пакетиране на хранителни продукти, които произвежда. Вижте.

Контейнери за доставка на храна, която винаги прави добро впечатление 

„Сред най-важните характеристики на този тип продукти е способността им да запазват вкуса на храната, температурата и външния ѝ вид, явявайки се гарант за  качеството на готвените ястия. Те дават възможност на ресторантьорите да се погрижат за техните клиенти пълноценно, като опаковат стоките си в добре проектирани и лесни за използване решения. Разполагаме с два вида продукти: вентилационни контейнери и контейнери, предотвратяващи смесване“, обясниха от българския офис на компанията.

Вентилационните контейнери на Трейс Груп имат специален вентилационен канал отстрани, с помощта на който премахват влагата като същевременно запазват храната топла за по-дълго време.

„Перфектно поднесената храна, макар и за вкъщи, винаги прави впечатление, а по време на доставката е важно вкусовете на ястията да не се смесват. Контейнерите, предотвратяващи смесване, които произвеждаме, са проектираните с огледални отделения, чрез които разделянето на храната по време на транспортиране е осигурено“, споделиха още от компанията.

Ако и Вие искате да сте част от българската компания – лидер в производството на пластмасови опаковки, която не спира да въвежда иновации, не пропускайте да се запознаете със свободните работни позиции, които предлага.

Тарелки за пресни хранителни продукти — опаковка, която запазва свежестта 

„Продуктите ще се отличават много по-добре в полистиреновите опаковки на Трейс Груп, тъй като, благодарение на тях, остават свежи за по-дълъг период от време, хигиенично и транспортно обезопасени са и са перфектно презентирани на рафтовете, запазвайки хранителните си стойности и вкус. Асортиментът на компанията в този сегмент включва абсорбиращи тарелки за риба и птичи продукти и полистиренови тарелки за плодове и зеленчуци“, поясниха специалистите от компанията-производител.

Абсорбиращите тарелки за риба и птичи продукти разполагат с еднакво разпръснати микроперфорирани отвори, които осигуряват висока абсорбция и в същото време свеждат до минимум риска от пропускане на течности. Добрата топлоизолация и влагоустойчивост гарантират, че продуктите ще остават свежи и безопасни за консумация. 

„Полистиреновите тарелки за плодове и зеленчуци осигуряват безопасността на храните, удължават престоя им на рафта и подобряват презентацията им. Формите и размерите са специално проектирани да съдържат стандартните количества, предпочитани от потребителите, както и да отговарят на изискванията на съвременните производствени линии. Ако все пак случаят е специфичен, можем да предоставим решения по поръчка, които точно отговарят на конкретните нужди“, уточниха още от компанията. 

Източник на снимковия материал: Трейс Ипома

Тагове: опаковане, производство, Трейс Ипома, шприцоване

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Трейс Ипома АД
https://www.thracegroup.com/bg/bg/companies