Участвайте в новата ни игра и спечелете уикенд за двама в к.к. “Златни Пясъци” и още награди от Електра Помп

03.08.2022 г.3 мин.

Лято е, слънцето весело пече, а ние си мечтаем за синьо море и златни пясъци. През август ви каним да се включите в играта ни с водещата българска компания, специализирана в помпеното оборудване, Електра Помп, в която можете да спечелите уикенд за двама в черноморския к.к. Златни Пясъци или метално кенче и още награди, осигурени от компанията. Какви са условията за участие? Вижте...

За да се включите в играта, е необходимо да изпълните няколко лесни условия, а именно: да харесате Фейсбук страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България, както и страницата на Електра Помп; да харесате публикацията за играта, както и да отговорите на въпроса под нея в коментар и да тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи.

Въпросът, на който очакваме да отговорите, е: Максималното допустимо съдържание на механични примеси в 1 м3 вода при серия FS 98 е? Специален жокер се крие в материала ТУК.

Включете се в нашата игра и започнете да стягате багажа, защото един от вас, изпълнил условията, ще спечели голямата награда – уикенд за двама в к.к. “Златни Пясъци”! Двама от вас ще имат шанса да спечелят една от допълнителните награди - метално канче и рекламни материали от Електра Помп (USB флашка, химикалки тефтери и други изненади).

К.к Златни пясъци е истинска перла на българското Черноморие. Намиращ се само на 18 км. от гр. Варна, курортът предлага отлични възможности за почивка, спорт и морски развлечения.

Играта приключва на 14-ти август, а победителят ще изтеглим на 15-ти август т.г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер.

Участието не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им равностойност.

Включете се и спечелете свежи, летни награди! Не спирайте да следите и нашата Facebook страница! Четете, коментирайте, информирайте се за новостите от техническия свят и печелете награди от водещи компании в индустрията, архитектурата и строителството!

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, freepik.com

Тагове: Електра Помп, награда

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Електра Помп ООД
http://electrapomp.com/bulgarian/