Включете се в септемврийската ни игра и спечелете почивка за двама в Сандански или ваучер за покупка от Бетелгиус

15.09.2021 г.3 мин.

Спа, вино и история! Подарете си истинско преживяване за сетивата с новата ни игра през септември, която реализираме заедно с водещата българска компания, специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти Бетелгиус. Включете се в срок до 26 септември и грабнете голямата награда — почивка за двама във Вила Синтика, която се намира в слънчевия Сандански! Изпълнете и бонус условието и играйте за още една награда — ваучер на стойност 100 лв. за закупуване на продукт или услуга от компанията. Как да се включите? Научете от следващите редове...

За да участвате в надпреварата, харесайте Фейсбук страницата на Инженер БГ - Инженерният портал на България и публикацията за играта. Тагнете с @ свой приятел, който също може да се включи и отговорете вярно на въпроса в коментар под публикацията: Какъв е интервалът на обслужване на принтер LINX 8920? Специален жокер се крие в материала ТУК

Един от вас, изпълнил трите условия, ще спечели голямата награда – почивка за двама във Вила Синтика! А този от вас, който е изпълнил бонус условието – да хареса и страницата на Бетелгиус във Facebook, ще спечели ваучер на стойност 100 лв. за закупуване на продукт или услуга от компанията! 

Вила Синтика е не само луксозен хотел, а преживяване, което заплита в себе си многоликостта на региона със средиземноморския дух. В непосредствена близост до хотела се намира винарна Синтика, която е с над 60-годишна традиция във винопроизводството. Вилата и винарната са разположени близо до древния тракийски град Синтика. По време на реновирането на сградите са  открити антични колони, които са реставрирани и запазени за гостите на комплекса. 

Играта приключва на 26 септември 2021 г. (неделя), а победителят ще изтеглим на 27 септември 2021 г. (понеделник) на случаен принцип чрез специален софтуер. Участието не е обвързано с покупка. Наградата не може да се замени за паричната ѝ равностойност.

Включете се и спечелете луксозно спа изживяване или ваучер за покупка от утвърдена фирма, с повече от 28 години опит в бранша! 

Не спирайте да следите и нашата Фейсбук страница! Четете, коментирайте, информирайте се за новостите от инженерния свят и печелете награди от водещи компании в индустрията, архитектурата и строителството! 

Източник на снимковия материал: Бетелгиус

Тагове: Бетелгиус

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Бетелгиус ООД
https://betelgeus.com/bg/