Златна Панега Цимент: Целият свят е работна площадка за екипа ни, в който се изграждат лидерите на пазара на строителни материали

05.06.2024 г.5 мин.

В света на строителството, в който качеството и сроковете за доставка са от съществено значение, дружеството Златна Панега Цимент се откроява с дългогодишните традиции и съвременните си производствени процеси. Като част от глобалната група ТИТАН, компанията не само произвежда висококачествени строителни материали, но и следва култура на бизнеса, в основата на коята са социалната отговорност и устойчивото развитие. Компанията се гордее с ангажимента си към своя екип и общността, повече за което разказаха HR специалистите от екипа ѝ пред Инженер.bg. Вижте какво споделиха те в следващите редове.

Иновативен подход към производството

С 14 циментови завода, намиращи се в различни точки от света, включително Югоизточна Европа, САЩ, Източното Средиземноморие и Бразилия, TITAN се нарежда сред водещите глобални производители на строителни материали.

Сред производствените звена на групата е и нейният завод в Златна Панега, България, в който през последните 15 години са инвестирани над 86 млн. евро за модернизация. Днес той е един от ключовите в структурата на групата. С високотехнологични производствени процеси и постоянно подобряване на качеството, Златна Панега Цимент предлага на своите клиенти строителни продукти от най-висок клас.

Развитие на кариерата: От основата до върха

„В Златна Панега Цимент служителите имат не просто работа, а хоризонти да градят кариера. Компанията ни предлага широк спектър от възможности за професионално развитие и напредък. От технически специалисти до управленски работни позиции, в Златна Панега Цимент се цени всяко професионално умение и мотивация”, коментираха от дружеството. „Успехът ни обаче не се изчерпва с производствения процес. Стремежът към устойчиво развитие се отразява във всичко, което правим – от осигуряване на здравословна и безопасна работна среда до професионално обучение и социална грижа за служителите и техните семейства. Златна Панега Цимент поставя човека в центъра на своите усилия”, допълниха още специалистите от компанията.

Експертиза в обучението и развитието

Вярата в постоянното обучение и развитие е в основата на философията на компанията. Стратегическият приоритет за обучение и развитие укрепва позициите на Златна Панега Цимент на пазара и допринася за професионалния и личния растеж на нейните служители. През 2019 г. само в България 273 служители са участвали в обучения, които обхващат различни аспекти от работата им – от здраве и безопасност до развитие на лидерски умения и дигитални компетенции. Като част от семейството на ТИТАН, служителите имат възможност да се учат и развиват през целия си професионален път.

Разнообразие и приемственост

„Златна Панега Цимент създава работни места, в които разнообразието се цени и уважава. Компанията ни създава среда, в която всеки служител се чувства признат и вдъхновен да даде най-доброто от себе си”, категорични са от HR отдела.

От Златна Панега към целия свят

Златна Панега Цимент е не само компания, а общност. Служителите имат възможност да работят в един от най-големите глобални играчи в индустрията на строителството и да се включат в проекти по целия свят. „Европа, Америка, Африка или Азия, светът е нашата работна площадка. Ако търсите кариера, ако искате да се развивате и да бъдете част от мащабен бизнес – Златна Панега Цимент е Вашето място. Присъединете се към нас и бъдете част от успеха и иновациите в една от водещите компании в строителството. Вашият път към успешната кариера започва тук”, допълниха още от фирмата.

Ако се интересувате от възможностите за професионална реализация и/или стаж в екипа на Златна Панега Цимент, не пропускайте да следите актуалните работни позиции в нейния микросайт в Борса.bg.

Източник на снимковия материал: Златна Панега Цимент, canva.com  

Тагове: HR, Златна Панега Цимент, кариера, производство, циментова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Златна Панега Цимент АД
www.titan.bg