Жо и Вен България: Инсталационната система Ultra на Schneider Electric включва ефективни и гъвкави решения за сгради

16.11.2023 г.4 мин.

„Ultra e гъвкава и интелигентна инсталационна система на Schneider Electric, която включва решения, предназначени за покриване на кабели в търговски и жилищни сгради“, коментираха от Жо и Вен България, доказано търговско дружество в областта на електротехниката и официален дистрибутор на Шнайдер Електрик България. Инсталационната система Ultra, която ще откриете в продуктовия каталог на Жо и Вен България, включва инсталационни канали и мини канали с възможност за адаптиране на инсталационни механизми и мини кабелни канали. Повече за техническите характеристики на Ultra ще Ви представим в следващите редове.

„Елементите на системата представляват PVC профили от висококачествен, неподдържащ горенето PVC материал без съдържание на кадмий и олово, в цвят RAL 9010. Те са проектирани с фабрични овални отвори на всеки 23 cm от дължината, за бърз, прецизен и надежден монтаж. Инсталационните канали разполагат и с U-образен самоприлягащ и надеждно защракващ преден капак, функционални клик аксесоари за професионална инсталация и висока степен на защита – IP40, IK07“, поясниха от екипа на Жо и Вен България пред Инженер.bg.

Симетричният дизайн на каналите и прилежащите им аксесоари не позволяват случайното им и нежелателно отваряне. Инсталационната система на Schneider Electric разполага и с два типа адаптери за инсталационни механизми Altira 45x45. Те са със стандартни размери 45х45 mm и осигуряват лесно и директно свързване на инсталационните устройства.

„Инсталационната система Ultra за търговски и жилищни приложения улеснява не само процеса по специфициране и поръчване, но и обработката на място. Инсталационните канали от PVC се предлагат в 3 размера: 101x34, 101x50 и 151x50 mm, с едно или две отделения за захранващи, информационни и контролни мрежови кабели. Аксесоарите и адаптерите за инсталационни модули правят каналите подходящи за инсталиране в търговски сгради. Мини каналите от PVC се предлагат в размери от 16х16 до 74х21 mm, с едно, две или три отделения за захранващи и информационни кабели. Те са подходящи за жилищни и търговски сгради. Някои размери са с адаптерни кутии за инсталационни механизми 45х45 mm или с/с60, а други със самозалепваща се лента“, допълниха още българските специалисти.

Аксесоарите, които се предлагат към серията Ultra, включват всичко необходимо за професионална инсталация – външни и вътрешни ъгли, свързващи адаптери, крайни капаци, придържащи скоби и т.н.

Пазарните предимства на инсталационната система Ultra са:

  • Включва ефикасни и гъвкави инсталационни решения;
  • Намира широко приложение в търговските и жилищните сгради;
  • Отговаря на изискванията на инсталаторите и крайните потребители за лесна и бърза адаптация на сградните оформления;
  • Инсталационните канали са със защитно фолио за предпазване от щети по време на монтаж и с функционални аксесоари, намаляващи оперативното време, необходимо за внедряването им;
  • Инсталационните канали разполагат с адаптери за инсталационни модули 45x45 и с/с 60;
  • Мини каналите се предлагат с клик аксесоари и адаптери за инсталационни модули 45х45 и с/с 60;
  • Налични са адаптери, позволяващи лесно комбиниране на различните типове размери;
  • Всички кабелни канали имат предварително щанцовани овални монтажни отвори, а някои мини канали разполагат и със самозалепваща се лента за по-лесен и бърз монтаж;
  • Използваните материали са щадящи околната среда.

Източник на снимковия материал: Жо и Вен България, Schneider Electric, canva.com

Тагове: Schneider Electric, дистрибуция, електрозахранване, електротехника, Жо и Вен България

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Жо и Вен България ООД
www.joiven-eshop.com