Как да се възползваме от евро средства за интелектуална собственост – уебинар на Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“

19.02.2021 г.3 мин.

На 25 февруари 2021 г. Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“ организира уебинар на тема „Безвъзмездни средства от Европейския съюз за регистрация на търговски марки и дизайни за малки и средни предприятия“. Събитието е безплатно и ще се проведе от 15:00 до 16:00 ч., съобщиха за Инженер.bg от Патентното бюро.

Като част от стратегията си за насърчаване на малки и средни предприятия (МСП) за 2021 г., Европейският съюз отвори специален фонд от 20 милиона евро за насърчаване използването на интелектуална собственост от МСП. За одобрени кандидати, фондът осигурява субсидии за заявяване на търговски марки и промишлени дизайни, както и за диагностика на интелектуалната собственост.

„Тези европейски средства предоставят добра възможност за българските фирми да придобият ценна защита за своите нематериални активи на по-достъпни цени и по този начин да подобрят конкурентоспособността си на пазара“, коментираха от Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“.

В тази връзка, от българското дружество ще проведат специален онлайн семинар, в рамките на който всички заинтересовани могат да научат повече за това как да се възползвате от тези средства, както и да получат полезна информация и практически съвети в сферата на търговските марки и промишлените дизайни от водещ експерт в областта.

„Събитието ще се проведе в четвъртък, 25 февруари 2021 г., от 15:00 до 16:00 ч., а участието е напълно безплатно, необходимо е единствено да се регистрирате“, посочиха от Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“.

Можете да се запишете ТУК.

Източник на снимковия материал: Патентно Бюро „Д-р Емил Бенатов и Партньори“

Тагове: патент, Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“, търговска марка, уебинар

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“
https://benatov.biz/