ВП Бизнес Солюшънс е HR агенция, която мотивира своите клиенти да достигат максимума на възможностите си

11.05.2022 г.4 мин.

HR експертите на компанията обслужват производствените и инженерингови компании ВП Брандс Интернешънъл, KT International и Галакси Инвестмънт Груп.

ВП Бизнес Солюшънс предоставя надеждни решения и услуги в областта на човешките ресурси и подбора на кадри за пазара на труда. HR агенцията е доказал се партньор на не една българска фирма в усилията ѝ да намери най-добрите кандидати за своя екип. В портфолиото ѝ от клиенти влизат компании като ВП Брандс Интернешънъл, KT International и Галакси Инвестмънт Груп, които са надеждни и утвърдени български работодатели. „Предлагаме богата гама от решения за подбор на персонал и HR услуги и не спираме да се развиваме и растем, като си поставяме високи цели и ценим пълноценните отношения с партньорите ни“, коментираха за Инженер.bg от компанията.

ВП Бизнес Солюшънс успешно прилага утвърдени практики в подбора на персонал както за специалисти и експерти от средния и висшия мениджмънт, така и за специализиран персонал без управленски функции. Доказателство за това е партньорството на българската HR агенция с големи фирми и производствени предприятия като ВП Брандс Интернешънъл, KT International и Галакси Инвестмънт Груп. Тя успява да реализира HR потенциала на представените компании, като обслужва надлежно техните нужди за персонал и развитие в сферата на човешките ресурси.

Клиентите на ВП Бизнес Солюшънс са разнообразни по бизнес насоченост, като това демонстрира високата експертизата на HR агенцията.

ВП Брандс Интернешънъл е производител на спиртни напитки и е дългогодишен лидер на пазара, което постига с поддръжка на високо качество на продукцията си и въвеждането на иновации.

KT International от своя страна е производител и разпространител на тютюневи изделия и е доказан бранд, който се стреми да надскача постиженията си.

Галакси Инвестмънт Груп пък е инвестиционна компания, която поддържа и управлява проекти за недвижимо имущество, като се стреми да подхранва стабилни и пълноценни партньорства.

„Ако търсите нови възможности за работа, ние можем да ви дадем достъп до работни места в различни сектори от икономиката в едни от най-успешните компании в България“, споделиха от ВП Бизнес Солюшънс.

Българската HR компания залага на разнообразие от услуги в сферата на човешките ресурси. Тя предлага фирмени обучения и консултации за развитие на HR стратегии с партньорите си, както и оценка и подбор на кадри за временна или постоянна заетост. Но най-вече ВП Бизнес Солюшънс акцентира върху личното отношение и опознаване на нуждите на клиентите си.

Компанията не просто се стреми да извършва качествено задълженията си, но и да помогне на клиентите си да извлекат максимума от възможностите, което мотивира и експертите на ВП Бизнес Солюшънс да се развиват и израстват още повече. HR агенцията искрено вярва в успеха на своите клиенти и партньори, което е основната съставка за постиженията ѝ.

„Ние изграждаме връзка с Вас и по този начин създаваме сила, която ще придвижи Вас или Вашата организация напред, ще ускори личния Ви успех и ще Ви утвърди като професионалисти“, допълниха още от ВП Бизнес Солюшънс.

Ако желаете да се развивате професионално и да градите успешна кариера, не се колебайте да разгледате предложенията за отворени позиции на ВП Бизнес Солюшънс в микросайта на фирмата в Инженерингова борса на Борса.bg.

Източник на снимковия материал: pixabay.com

Тагове: HR, индустрия, кариера, консултиране, обучение

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ВП Бизнес Солюшънс ЕООД