Вебер Етикетен България: Иновативни системи MOP гарантират висока скорост и надеждност при кодиране на продукти в ХВП

14.09.2021 г.3 мин.

Mark-O-Print (MOP) представлява иновативна система за кодиране на продукти и опаковки, разработена от Bluhm Weber Group вследствие от над 40 години сътрудничество с потребители и водещи производители на печатащи глави. „Компанията произвежда централизирани системи за управление, предназначени за три различни печатни технологии — печатаща глава за текстово базирано графично кодиране върху абсорбентни повърхности; печатаща глава за кодиране с висока разделителна способност за всякакви повърхности при високи скорости и печатаща глава, която позволява кодиране с висока резолюция върху всеки продукт. Всички системи позволяват реализирането на гъвкави комбинации, за да отговорят на изискванията за печат с възможно най-високо качество“, коментираха за Инженер.bg от Вебер Етикетен България дъщерно дружество на немската компания Weber Marking Systems, която е член на Bluhm Weber Group.

 

Bluhm Weber Group се доверява на печатащите глави на Hewlett Packard (HP) за осигуряване на висока разделителна способност и кодиране в малък формат; на доказаните печатащи глави Trident за големи формати на кодиране и на индустриалните печатащи глави Lexmark. 

Разнообразните изисквания на различните производствени сектори, сред които и хранително-вкусовата промишленост (ХВП), фармацевтика, производството на химически продукти и други потребителски стоки, налагат създаването на иновативни системи за печат. Ето и кои са те: 

Стандартни системи за управление 

„Те са подходящи за двустранен печат върху опаковки с височина на печат от 12.5 mm до 200 mm. За такива приложения печатащите глави на HP и Trident предлагат максимална гъвкавост и продуктивност по време на употреба, благодарение на лесни и бързи текстови промени, управлявани от потребителя“, посочиха от Вебер Етикетен България.

Високоскоростни системи за управление 

Кодиращата система е малка и компактна с многобройни мрежови възможности. Осигурява бързо отпечатване на кодове върху първична и вторична опаковка с максимална точност. Възможни са комбинации с печатащите глави на HP, Trident и Lexmark. 

Система за управление, базирана на Windows 

„Удобна и надеждна система, която се използва с изключителна лекота, благодарение на графичния потребителски интерфейс, който позволява оформленията да бъдат избрани от екрана на устройството. Печатащите глави на HP, Trident и Lexmark са оптимално решение за цяла гама от различни изисквания за кодировки“, добавиха още от Вебер Етикетен България. 

Източник на снимковия материал: Вебер Етикетен България

Тагове: Вебер Етикетен България, етикетиране, маркиране, хранително-вкусова промишленост

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Вебер Етикетен България ООД
http://weberetikettenbg.com/