Автомобили, ухаещи според настроението на пасажера, с техническа иновация от Kostal

28.06.2019 г.5 мин.


Kostal Automobil Elektrik, част от структурата на международната технологична група Kostal, е първата компания в областта на автомобилостроенето, която създава идентичност на марката автомобил чрез специфичен за купето аромат. „Съвременните концепции за пространството и интериора в превозните средства, които дават възможност да се насладите на карането с всички сетива, водят и до по-високо качество на живот. Доказано е, че ароматите подобряват физическия, умствения и дори духовния комфорт. Правилният аромат може да помогне за намаляване на умората, намаляване на стреса и за увеличаване на способността за концентрация“, разказаха за Инженер.bg от Костал България Аутомотив, която се занимава с разработката и производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната промишленост. Заводите на компанията са локализирани в гр. Пазарджик.


 

Ароматите повишават емоционалната привлекателност на продуктите и по този начин засилват предпочитанията към определена марка. Нещо повече, ароматът в купето допринася за създаването на индивидуална атмосфера и помага за премахване на неприятните миризми. Висококачествените материали и атрактивното осветление допринасят също за изграждането на характерния за марката интериор.


Вижте свободните работни позиции в Костал България Аутомотив ТУК.Функциониращи по всяко време


Допълнителни характеристики на системата за ароматизиране са изключително ниско ниво на шум от вентилатора и широк диапазон от нива на интензивност на аромата. Фино настроената дифузия осигурява равномерно разпределение на аромата в купето. В хода на разработването на системата за ароматизиране, проектантите успяват да съчетаят висококачествени аромати от парфюмерийната индустрия с автомобилната среда, за да осигурят възможност на системата за ароматизиране да изпълни всички настоящи изисквания на автомобилните приложения.Правилният аромат за всяко настроение


Системата използва пет аромата: градско ежедневие, спорт, свободно време, нощен живот и релаксация.Техническото съвършенство отговаря на дизайна


Системите за ароматизиране на Kostal са самостоятелни устройства, които могат да бъдат интегрирани в превозното средство независимо от съществуващата климатична система. В зависимост от изискванията на клиента могат да се използват твърди или течни ароматизиращи вещества.Искате ли и вие да създавате бъдещето на автомобилостроенето? Не е необходимо да заминавате за Централна или Западна Европа! В заводите си в Пазарджик, Костал България Аутомотив и нейните висококвалицирани инженери и техници произвеждат техника на световно ниво. Вижте повече за свободните работни позиции ТУК!


От симулацията до серийното производство


„Kostal е компания, която е специализирана в разработването на мехатронни устройства, познавайки отлично функционирането на всички системи в съвременния автомобил. Тя е в състояние да създаде пълна симулационна верига при проектирането на иновативни устройства, което я прави надежден участник в международни партньорства за иновации, ориентирани към бъдещето, с цел реализацията на цялостни концепции за създаване на физически и емоционален комфорт в превозните средства“, коментираха от Костал България Аутомотив.„Очаква се в близко бъдеще да започне серийно производство на рентабилна и оптимизирана по отношение на пространството система за ароматизиране“, информираха още от Костал България Аутомотив.


Повече информация за Костал България Аутомотив ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Костал България Аутомотив, Kostal Automobil Elektrik

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Костал България Аутомотив ЕООД
http://www.kostal.bg/a3/