За нас

Инженер.bg – изданието на търсещия, креативния, мислещия, амбициозния професионалист! Ново, модерно, много по-функционално от преди!

 

Инженер.БГ ООД е дигитална техническа медия с мисията да отговори на потребностите от актуална и коректна информация на инженерната общност у нас. От дълги години запознаваме специалистите с новостите от областта на индустрията и строителството чрез нашите виртуални списания и приложения – Инженер.bg, Борса.bg, Промо.bg, ДигиталнаИндустрия.bg и BalkanEngineer.com.

 

Какво можете да намерите в Инженер.bg?

 

Информацията в списанието е насочена към основните тематични области: КИП и А, Електротехника, ОВК, Машини и механични системи, ВиК и Енергетика (ВЕИ).

 

Очакват Ви и първите в България специализирани виртуални библиотеки, посветени на съвременни технологии, системи и решения, удобно разделени по тематични области – Роботи, Ключове и контакти, Пречистване на питейни води, Термопомпени системи, Хранително-вкусова индустрия и Сигурност.

 

Платформата е изцяло нова и създадена в съзвучие със съвременните тенденции в дигиталния свят. Структурата е разработена с оглед максимално улеснен достъп до информационното съдържание. Платформата предлага неограничен достъп до съдържание – текстови, аудио и видео материали.  Информацията в Инженер.bg е на разположение в режим 24/7 за всички наши читатели. Напълно безплатно!

 

Инженер.bg не познава и не признава ограниченията на хартиените носители и има капацитета да задоволи информационния „глад” на неограничен брой читатели!

 

Заповядайте във виртуалните ни страници! Нека заедно следим дигиталната трансформация на индустрията, архитектурата и строителството!

Статистика Инженер.bg

  • Първото

    Дигитално техническо списание в България

  • 5

    Онлайн технически списания и приложения

  • 53%

    Завърнали се читатели в рамките на 48 ч.

  • Банери видими на всички устройства