Видео: 4MCAD 19 – интелигентната и ценово конкурентна алтернатива на CAD системите

05.06.2020 г.4 мин.

 

 

 

 

 

4МCAD 19 е софтуер за компютърно проектиране, разработен от компанията 4M. „Нашето решение използва DWG файловете по подразбиране и предлага достъпна среда за професионалисти, които знаят как да използват AutoCAD. Софтуерът позволява да отворите чертежи, направени на AutoCAD, без необходимост от вмъкване или експортиране. Освен това с 4MCAD получавате напреднал CAD софтуер с високо ниво на производителност на конкурентна цена”, споделиха пред Инженер.bg от компанията.

 

 

Фирма 4M предлага на инженерната общност съвременни CAD продукти от 1986 г. и иновативни BIM решения от 1994 г. Те включват професионална CAD среда за архитектурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, ОВК, електро- и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения. „На българския пазар сме от много години. Ние сме една от първите технически софтуерни компании в страната с многобройни клиенти от сферата на машиностроенето, електротехническия и водния сектор“, поясниха за Инженер.bg от дружеството у нас.

 

 

Последното поколение продукти от портфолиото на 4M, какъвто е 4MCAD, въвежда нови стандарти в индустрията. Като интелигентна алтернатива на AutoCAD, при работата си с файлове, решението на 4М осигурява:

  

Специалистите от 4М са на разположение да отговорят на Вашите въпроси и да ви съдействат в избора на подходящ софтуер за поректиране за вашия бизнес. Можете да се свържете с тях на посочените кординати.

 

За контакти:

Фирма: 4М

Адрес: Пловдив, п.к. 4003, ул "Луда Яна" 7

Телефон: 0883 422 459

- Във версия 2019 .dwg файловете се отварят и се конвертират във версия 2013 .dwg;

 - Експортиране в 3D .pdf файл;

 - Експортирането в 2D .pdf файл сега включва нови режими на компресиране, отрязване на изображения и градиенти;

 - За .pdf, .dwg и .dgn подложки, новата поддръжка включва монохромен стил, избледняваща корекция на цвета на фона, визуализация на свойства и др.;

 - Експортирането в .bmp файл вече поддържа визуални стилове;

 - Търсене на файлове, когато използвате командата „Отвори", като щракнете върху Инструменти> Намиране;

 - Още опции за прикачване на файлове с облак от точки чрез командата Point Cloud Underlay.

 

 

„Обърнали сме специално внимание на потребителския интерфейс, като са внедрени основните CAD стандарти и функции, така че решенията да са високо продуктивни. Конкурентните покупни цени, плюс минималните разходи за обучение, правят продуктите ни още по-атрактивни“, обясниха от компанията.

 

Очаквайте скоро подробна информация за най-новите версии софтуерни решения, предлагани от 4M на българския пазар!

 

Повече информация за продуктите, които 4M предлага, можете да намерите ТУК.

 

 

Източник на снимковия материал: 4M