Содибул: „Центърът GT-66V на Gentiger обработва малки пресформи и графитни елементи с изключителна скорост и прецизност“

01.07.2022 г.2 мин.

Високоскоростният обработващ център GT-66V на Gentiger се отличава със специално проектирана Т-образна структура, висока твърдост и голяма стабилност. Ширината на колоната е същата като основата, а масата е независимо монтирана върху основата и напълно поддържана през целия ход, осигурявайки максимална точност. „Оптималната структура на центъра GT-66V гарантира дългосрочна прецизност при висока скорост на обработка. Всички отливки са подложени на отпускане за премахване на остатъчни напрежения, което осигурява дългия експлоатационен живот на машината. Стандартното изпълнение на центъра е предназначено за обработка на малки пресформи, постигайки изключително прецизни резултати от обработката“, коментираха за Инженер.bg от доказаната българска търговска фирма Содибул, която предлага машинното оборудване на Gentiger в България.

Във видеоматериала можете да видите обработката на сърцевината и кухините на пресформа и нейните параметри, в резултат на която се постига изключителна точност на размерите и стегнатост на сглобката между двете части.

„Освен обработка на пресформи, машинният център GT-66V на Gentiger се предлага и в изпълнение за обработка на графитни елементи с гарантирана противопрахова защита и високоефективно отстраняване на праха“, добавиха още от Содибул.

Подробна информация за машинните центри GT-66V на Gentiger може да намерите в материала на Инженер.bg ТУК!

Източник на снимковия материал: Содибул, Gentiger

Тагове: Gentiger, металообработваща промишленост, металообработка, металорежещи инструменти, Содибул

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Содибул ЕООД
http://www.sodibulbg.com/