Бързи, мощни, компактни – с професионалните електроинструменти Bosch постигате много по-надеждни резултати във всяка ОВК задача

14.10.2023 г.3 мин.

Вие сте специалист в ОВК сектора и основните Ви задачи включват дейности, като рязане, шлайфане, оформяне или дюбелиране? В такъв случай няма да сбъркате, ако се доверите на безкомпромисното качество и ненадминатата мощност на акумулаторните батерии и професионалните инструменти Bosch Professional 18V. „Със своето бързо зареждане и голяма продължителност на работа, те са доказано решение, което позволява на всеки ОВК инженер или техник да се фокусира върху работата си, вместо да губи време в оправяне на кабели“, коментираха за Инженер.bg от Роберт Бош, направление Електроинструменти.

„Със своето обширна гама от 18-волтови професионални електроинструменти, подходящи за различни приложения при ремонтните и монтажните работи, Bosch предоставя не просто изключителна прецизност, удобство и бързина при работа, но и несравнима мощност и надеждност за още по-добри крайни резултати“, подчертаха още от компанията.  

Бош Електроинструменти удължи своята кампания за събиране на точки до края на 2023 г.! С всеки закупен и регистриран професионален 18V инструмент в приложението PRO360 ще получите допълнителни 50 точки. Събирайте повече точки и увеличете шанса си за скъпа награда от Bosch.

Разберете повече за кампанията ТУК!

„Серията високоефективни закрепващи инструменти на Bosch Professional обхваща мощни ударни и акумулаторни винтоверти и гайковерти, толкова компактни, че позволяват безпроблемна работа, дори на по-труднодостъпни места. Инструментите за рязане, като ъглошлайфи, саблени триони или мултифункционалният Multi-Cutter, осигуряват още по-голяма надеждност и издържливост, а пробивните електроинструменти на компанията, представени от мощни перфоратори, къртачи и ударни бормашини, гарантират удивителна ефективност, свобода и удобство при изпълнението на ОВК проектите“, поясниха от Бош Електроинструменти.

Допълнителни бонус точки можете да добавите към своя актив и със закупуването на различни прахоулавящи и осветителни решения, като акумулаторни прахосмукачки, пистолети за горещ въздух, акумулаторни лампи и др., както и на инструменти за измерване, включително прецизни лазери, термокамери, детектори, далекомери и др.

Запознайте се с пълния набор от синята серия професионални електроинструменти Bosch Professional за задачи по пробиване, рязане, анкериране, прахоулавяне, измерване и осветление, както и за надеждното и ефективно изпълнение на различни проекти ТУК!

Източник на снимковия материал: Бош Електроинструменти, Bosch

Тагове: Bosch, Бош, направление Електроинструменти, електроинструменти, ОВК

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти
www.bosch-pt.com