Прахозащитен шнеков дозатор за прецизно и непрекъснато подаване на насипни вещества – на пазара у нас от ГоПроджект

10.08.2020 г.3 мин.

 

 

Надежден прахозащитен шнеков дозатор MultiFlex на немския производител Schenck Process предлага точно и прецизно отмерване и подаване на насипни вещества, използвани основно като гориво в пещи за нагряване на цимент или изпичане на вар, както и в котли в електроцентрали и комбинирани ТЕЦ-ове. Доказаните продукти и решения на Schenck Process достигат до пазара у нас благодарение на фирма ГоПроджект – оторизиран дистрибутор на компанията за България.

 

 

„Системата MultiFlex е конструирана от скоростно-регулиращи шнекове за непрекъснато подаване на твърди вторични горива. Материалът се извлича от теглещия бункер чрез шнекове. Активаторът в бункера осигурява равномерно изпразване и разпределяне на материала към двата шнека за подаване“, обясниха за Инженер.bg от ГоПроджект.

 

„Решението е с изцяло затворена конструкция и е подходящо за дозиране на всякакъв тип алтернативни горива – както експлозивни, така и неексплозивни, в т.ч. RDF горива от различни видове отпадъци (битови или промишлени – пластмаса, текстил, хартия, гума), биомаса (дървесина, слама, селскостопански отпадъци), утаечни продукти и др.“, посочиха още от българското дружество. 

 

 

Основни предимства на шнеков дозатор MultiFlex:

  • - Конструиран за дозиране на материали със специфична плътност между 0.05 и 0.7 t/m3 и с големина на частиците до 100 mm;
  • - Захранващи бункери с капацитет до 10 m3;  
  • - Производителност от 1 до 20 t/h;
  • - Висока точност на подавания материал, надеждност, гъвкавост и лесна поддръжка;
  • - Прахозащитен корпус;
  • - Лесни за интегриране системи за защита от експлозия и пожар;
  • - Интегрирана защита срещу препълване на бункерите.
 
  •  

От видеото по-долу може да се запознаете с принципа на действие на прахозащитения шнеков дозатор в изцяло затворена конструкция MultiFlex на Schenck Process!

 

Повече информация за ГоПроджект ЕООДмарките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

 

 

 

Източник на снимковия материал: GoProject

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

ГоПроджект ЕООД / GoProject
https://goproject-bg.com/